9.9 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023

O secundă de neatenţie în faţa unui bărbat cu părul alb și a rămas fără portofel

O secundă de neatenţie a costat-o pe o femeie din Târgu Frumos 380 de lei. Femeia a fost jefuită în piaţă, fără ca ea ori vânzătoarea să fi observat ceva. Părul cărunt al hoţului în vârstă de 62 de ani l-a făcut să nu dea nimic de bănuit.

Fapta s-a petrecut în iunie anul trecut, când E.O. a mers în piaţa din oraş. A oprit în faţa unei tarabe pentru a cumpăra fructe. A scos portofelul din sacoşa de rafie, a plătit, după care pus portofelul la loc. Când a vrut însă să pună în sacoşă şi fructele cumpărate, a constatat că portofelul dispăruse. A anunţat imediat furtul la administratorul pieţei, V.S., dar era prea târziu. Gheorghe Arghir era deja plecat.

A golit portofelul, scoţând cei 380 de lei din el, apoi l-a aruncat într-un coş de gunoi. Ghinionul său a fost însă că s-a întors la furat în acelaşi loc. V.S. vizionase înregistrările camerelor video şi l-a recunoscut pe cel care furase portofelul lui E.O. cu două săptămâni înainte.

Originar din Roman, Arghir nu se afla la prima faptă de acest gen. Totuşi, magistraţii Judecătoriei Paşcani au luat în calcul faptul că acesta îi returnase victimei 250 de lei pe parcursul procesului, aşa că pedeapsa stabilită a fost una uşoară, de doar 9 luni de închisoare. Sentinţa l-a nemulţumit totuşi pe hoţ, care a atacat-o în faţa Curţii de Apel.

 

sursa zdi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow