More

  O mama creste singura patru copii, intr-o camera de 15 mp. Abia au ce pune pe masa zi de zi

  O mama din suburbia Bosteni a municipiului Pascani isi creste cei patru copii, singura, in doua incaperi, care in total au 15 metri patrati. Face eforturi mari pentru a le pune ceva pe masa, zi de zi, si nu de putine ori fata ii este brazdata de lacrimi.

  Astazi, femeia, Lili Macovei, in varsta de 48 de ani, a venit in audiente la Primaria municipiului Pascani, pentru a cere ajutor. Spera ca administratia locala sa o ajute in cresterea copiilor, dintre care unul dintre ei, in varsta de 21 de ani este si bolnav de epilepsie. Mai are trei fete, de 18, 12 si 11 ani. Toti sunt in intretinerea ei.

  Femeia a fost sfatuita sa isi faca dosar pentru ajutor social si ca insotitor pentru fiul ei bolnav. Asta pentru a mai primi lunar cativa bani in plus la bugetul familiei, care in prezent nu depaseste circa 600 de lei/luna.

   

  Camera in care stau este si dormitor si supragerie, iar tot acolo, fetele cele mai mici isi fac temele. Bucataria este intr-un hol ingramadit.

  Familia a ajuns in aceasta situatie, dupa ce parintii s-au despartit in urma cu circa opt ani, iar mama a ramas cu toti cei patru copii. Au stat in chirie o perioada, iar apoi au ajuns in casa unde traiesc acum, alaturi de bunicul lor. Tatal copiilor este plecat in strainatate, si din cele spuse de mama, nu ii ajuta cu mai nimic.

  Visul mamei este de a construi o casa, unde toti cei patru copii sa traiasca in conditii decente, unde fiecare sa aiba camera lui.

  Cei care vor sa ii ajute sa duca o viata mai buna, pot lua legatura cu mama, Lili Macovei, la numarul de telefon 0752.555.210.

   

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

    Veteran pascanean – 100 de ani de viață cu credință în Dumnezeu (foto)

  Sărbătoare deosebită în comunitate. Un veteran de război din suburbia Gastesti a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani. Este vorba despre maiorul Vasile...

  Tablete pentru toți copiii din Tătăruşi, cu abonamente, cumpărate de Primărie

  Primăria Tătăruşi a cumpărat 470 de tablete pentru elevii din comună. Înainte ca Guvernul să apuce să asigure condiţiile de ţinere a orelor şi...

  Iaşul, aproape cel mai „tânăr“ judeţ din ţară. 21,4% din populație, reprezentată de copii

  La 1 ianuarie 2020, numărul copiilor cu vârsta cuprinsă între 0 şi 18 ani, care aveau domiciliul în România, a fost de 4,138 milioane...

  Opinii