0.2 C
Paşcani
vineri, ianuarie 27, 2023

O femeie i-a dat 300.000 de lire unui bărbat cunoscut online. Credea că-și vor cumpăra o casă împreună, deși nu s-au întâlnit niciodată

În mai 2019, Sophia a început să vorbească cu Aaron pe un site de dating. Ea voia să se căsătorească. Aaron a spus și el vrea același lucru. Au vorbit mai mult și lucrurile au început să se miște rapid. Sophia a descoperit însă că a rămas și fără partener, și cu datorii de 300.000 de lire sterline, bani pe care i-a trimis bărbatului pe care nu l-a întâlnit niciodată față în față, relatează BBC.

Acum, femeia spune a fost victima unei „fraude romantice” și vrea ca aplicațiile de întâlniri să ia mai multe măsuri pentru a preveni astfel de situații.

Sophia (al cărei nume a fost schimbat, pentru a-i proteja identitatea), și bărbatul pe care îl credea partenerul ei au început să discute despre cumpărarea unei case împreună – fără să se întâlnească vreodată în viața reală. Privind în urmă, Sophia simte că Aaron i-a spus „multe minciuni” despre viitorul lor.

Ea spune că bărbatul a creat documente ipotecare false și e-mailuri către avocați. El îi vindea un vis, iar ea îl cumpăra – la propriu. Sophia i-a trimis lui Aaron sume uriașe de bani pe care acesta le cerea sub pretextul viitoarei lor case de vis.

Am luat împrumuturi de mii de lire și i-am dat toate economiile mele, care echivalează cu aproximativ 50.000-60.000 de lire sterline. Apoi am împrumutat mulți bani de la familie și prieteni”, a spus ea.

În total, Sophia spune că i-a trimis în jur de 300.000 de lire sterline.

Când Aaron i-a cerut încă 50.000 de lire sterline, Sophia a decis că e momentul să pună întrebări. A sunat la bancă, unde credea că are un cont comun cu Aaron. I-au spus că numele ei nu figur pe cont.

Am simțit că se crapă pământul sub mine. Nu-mi venea să cred. Mă simțeam ca într-un coșmar”, spune ea.

Auzi povești, citești povești, auzi despre poveștile altora, dar creziție nu ți se va întâmpla niciodată. Dar s-a întâmplat, pentru că nu-ți dai seama de abuzul emoțional”, adaugă ea.

continuare pe digi 24

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow