More

  Note la Bacalaureat la scolile din Pascani

  Emoții uriașe pentru toți absolvenții de liceu care au avut de ”înfruntat” examenul de maturitate. Primele rezultate  la examenul de bacalaureat au fost publicate luni Luni, 8 iulie, inainte de ora 12.

  La Pascani cea mai mare medie s-a inregistrat la Liceul Teoretic „Miron Costin” si anume 9.93, fiind urmat de  Colegiul National „Mihail Sadoveanu” cu  9.9 si  de Colegiul Tehnic „Unirea” cu media 9.7.

  Elevii pascaneni au asteptat cu nerabdare afisarea notelor. O parte dintre ei au fost multumiti de rezultate, dar au fost si nemultumiti, care au depus contestatii.

  Si elevii de la Targu Frumos au obtinut rezultate foarte bune. Cea mai mare medie a fost inregistrata la Liceul Teoretic „Ion Neculce, si anume  9.6.

  Note mari au avut si elevii Colegiului National „Stefan cel Mare” din  Harlau, unde cea mai mare medie a fost 9.75.

  Tinerii care nu au fost multumiti de notele obtinute la examenul de Bacalaureat  au putut  depune contestațiile  între orele 12:00 si 16:00.  Între 9 şi 12 iulie vor fi soluţionate contestaţiile, în timp ce afişarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de  13 iulie.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Preotul prins în prag de comă alcoolică la volan a fost scos din Biserică

  Preotul Pavel Pavel din Ruginoasa a fost prins băut la volan cu o alcolemie de  0.93 mg/l în aer expirat @ După  aceea, Mitropolia...

  Pedofil octogenar, mort în închisoare aşteptând eliberarea. Era rudă cu bunicul victimei de 9 ani

  Un pedofil din Ciohorăni a murit în puşcărie, în aşteptarea eliberării condiţionate. Acesta fusese condamnat la închisoare cu executare pentru agresarea sexuală a unei...

  Mobilizarea continuă pentru Nicoleta. Comunitatea este alături de ea

  Mobilizarea pentru Nicoleta, adolescenta din Pascani care sufera de o boala crunta, continua. Cazul tinerei cu ochii ca cerul si o vointa de fier...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI