Zi importantă pentru membri şi simpatizanţii ALDE Paşcani. Vineri 28 septembrie de la ora 15.00 a avut loc sfinţirea noului sediu aflat în fosta Primărie a municipiului. La eveniment au participat şi deputatul ieşean Varujan Vosganian, vicepreşedintele Consiliului judeţean Iaşi, Victor Chirilă şi secretarul de stat Ciprian Roşca.

În aceeaşi zi a avut loc şi conferinţa municipală a organizaţiei pentru alegerea echipei de conducere.
În funcţia de preşedinte a fost ales Neculai Enea, fost membru PNL şi viceprimar al municipiului Paşcani. Alături de el au fost aleşi patru vicepreşedintei: Eugen Chiriac, fost membru PNL, Lucian Cojocaru, Eduard Miron şi Constantin Olarasu. Din Biroul Municipal mai fac parte 12 membri şi doi supleanţi.
Noul preşedinte a subliniat faptul că ALDE va face parte din viitorul Consiliul Local al Pascaniului şi că formaţiunea trebuie să îşi dorească să câştige alegerile la Paşcani şi să obţină majoritatea în Consiliul Local. El a lăsat să se înţeleagă că la viitoarele alegeri locale ALDE va candida separat nu impeuna cu PSD şi că sunt posibile orice fel de alianţe, în funcţie de rezultatele obţinute.

De asemenea deputatul Varujan Vosganian, preşedintele ALDE IAŞI a explicat că principalul obiectiv al alianţei politice cu PSD este protejarea statului de drept. Totodată parlamentarul ieşean s a criticat derapajele de la democraţie ale partidelor aflate în opoziţie.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider