Pe lista de candidati pentru Primaria municipiului Pascani se mai adauga un nume. Este vorba despre Neculai Enea, presedintele ALDE Pascani.

Decizia a fost luata miercuri seara, de conducerea organizatiei locale si urmeaza sa fie validata de judet.

De asemenea democrat-liberalii vor avea si o lista de candidati pentru Consiliul Local. Printre ei se afla Eugen Chiriac – fost director al societatii de salubritate, Claudiu Timofte – profesor la Colegiul CF Unirea, medicul veterinar Vasile Gaboran – directorul adjunct al DSV Iasi, Craciun Emil – inginer la ApaVital, Eduard Miron – directorul Centrului Rezidential ,, Sfantul Nicolae” Pascani, etc.

Neculai Enea are o bogata experienta politica si administrativa. In perioada 2009 – 2015 a fost consilier local al municipiului, viceprimar al Pascaniului, in perioada 2011 – 2012 si vicepresedinte al organziatiei PNL Pascani, in perioada 2012 – 2015.

Mentionam ca pana in prezent si-au mai anuntat intentia de a candida pentru Primaria Pascani, actualul edil Dumitru Pantazi, consilierul local Sorin Olariu, Cristian Ratoi de PRO Romania si liderul PNL Pascani, Marius Pintilie.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider