31.5 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021
31.5 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021

Modificări importante pentru şoferi. Cum arată noul model de proces-verbal al Poliţiei

Modificări importante pentru şoferi. În contextul schimbărilor operate în Codul Rutier, Poliţia Română a scos un nou model de proces-verbal pentru sancţiunile aplicate participanţilor la trafic.

Noul model de proces-verbal pentru amenzi va fi folosit peste 60 de zile pentru sancţionarea celor care nu respectă regulile de circulaţie rutieră.

Potrivit Poliţiei Române, procesul-verbal a fost modificat astfel încât, în cuprinsul noului model, au fost introduse menţiunile referitoare la posibilitatea achitării în termen de 15 zile de la data înmânării sau comunicării a jumătate din minimul amenzii prevăzute de lege.

Astfel, modelul procesului-verbal pentru amenzi a fost schimbat datorită modificării aduse în Codul Rutier şi care prevede că şoferii pot achita jumătate din minimul amenzii în termen de 15 zile, şi nu de 48 de ore.

Continuarea pe Observator 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
31.5 ° C
32.6 °
27 °
48 %
1.3kmh
0 %
vin
31 °
sâm
32 °
Dum
32 °
lun
35 °
mar
26 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI