28.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Membrii unei familii din Pașcani, răniți într-un accident rutier grav la Bălțați

O familie întreagă a ajuns la spital după ce membrii ei au fost răniţi într-un accident grav care a avut loc ieri la amiază la Bălţaţi. Ei trebuiau să ajungă la ziua fiului şoferului, pe care îl cheamă Andrei şi locuieşte în municipiul Iaşi. În jurul orei 14, familia, care călătorea cu un autoturism de la Paşcani către Iaşi, ajunsese la Sârca.

Maşina lor s-a izbit de un alt autoturism care le ieşise în cale, de pe un drum secundar, fără să le ofere prioritate. Cele două autoturisme s-au ciocnit violent.

“Accidentul rutier a avut loc pe DN 28, între localităţile Bălţaţi şi Sârca, la intersecţia cu DJ 282E, spre Mădârjeşti. Au fost implicate două autoturisme, cu patru persoane rănite, în condiţiile unui carosabil uscat. Cauza preliminară – neacordarea de prioritate la ieşirea de pe drumul secundar”, au precizat cei de la Drumurile Regionale Iaşi. Cel care a venit să strângă lucrurile din maşina lovită a fost chiar tânărul sărbătorit, la care nu a mai ajuns familia.

“În maşină se aflau tatăl şi mama mea, bunica… Veneau de la Paşcani, trebuiau să ajungă la ziua mea. Sunt cu toţii la spital, bunica este cel mai grav”, a spus tânărul în timp ce scotea lucruri din autoturism. Acesta privea cu amărăciune tortul strivit şi întins prin toată maşina, dar şi ce a mai rămas din mâncarea pe care o transportau părinţii: cartofi, ulei, perne, şi altele. Şoferul care a intrat pe europeană fără să se asigure şi pasagerul din dreapta au scăpat nevătămaţi, însă primul este cercetat pentru infracţiunea de vătămare corporal din culpă.

Sursa Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow