More

  Masina furata, identificata de un politist aflat in timpul liber

  Ieri, 29 iunie a.c., în jurul orei 17, agentul principal de poliție Ionuț Pușcașu, aflat în timpul liber, se deplasa cu autoturismul personal către municipiul Iași, când din sens opus a observat un autoturism despre care ştia că figura ca fiind sustras în urmă cu puţin timp.

  Astfel, polițistul, care tocmai îţi încheiase serviciul, a întors autoturismul şi a procedat la urmărirea autovehiculului în cauză, anunţând dispeceratul Poliţiei Municipiului Iaşi, pentru oprirea autoturismului și identificarea conducătorului auto de către un echipaj cu o autospecială de poliţie.

  Cel mai apropiat echipaj de poliţie s-a deplasat deplasat imediat la locul indicat de colegul lor, identificând autoturismul și conducătorul auto, în persoana unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Voinești. De precizat este faptul că, bărbatul ar fi găsit autoturismul neasigurat şi cu cheia în contact, în faţa locuinţei proprietarului.

  În urma investigaţiilor efectuate s-a constatat faptul că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

  În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul cercetat pentru furtfurt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași, urmând ca la data de 30 iunie a.c. să fie prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

  Agentul principal de poliție Ionuț Pușcașu este absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, promoția 2013, iar din anul 2018 își desfășoară activitatea în cadrul Postului de Poliție Miroslava.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet