0.2 C
Paşcani
vineri, ianuarie 27, 2023

Masca este obligatorie în spații publice în Pașcani. Tot mai multe persoane aleg să se vaccineze la centrul din municipiu

Masca este obligatorie in toate spatiile publice deschise in municipiul Pascani, de joi, 21 octombrie, dupa depasirea ratei de infectare de sase la mia de locuitori. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Iasi a emis miercuri o hotarare in care sunt trecute si noile restrictii, valabile in urmatoarele doua saptamani in municipiu.

 


 

Printre acestea se numara carantina de week-end pentru cei nevaccinati si programul activitatilor economice permis pana la miezul noptii in curs saptamanii, iar la sfarsit de saptamana, pana la ora 22.

Pentru ca cele mai multe restrictii se aplica persoanelor nevaccinate, centrul de la Primaria municipiului Pascani a inceput sa fie tot mai aglomerat in ultimele zile, iar miercuri s-au vaccinat 130 de persoane. Despre adresabilitatea crescuta a vorbit si administratorul public, Claudiu Bodoasca, in conferinta de presa de joi.

El i-a informat inca o data pe cei vaccinati in perioada 3-30 septembrie, sa vina la centru de unde pot ridica tichetele de masa. Desi au fost atribuite centrului 161 de tichete, doar 20 de persoane au venit sa le ia.

De precizat este si faptul ca la nivel national, autoritatile pregatesc noi restrictii din cauza numarului tot mai mare de persoane care se imbolnavesc si chiar numeroase decese.

 

 

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow