Micuţii campioni din judeţul Iaşi au participat la etapa regională a competiţiei inițiate la sfârşitul anului trecut de Federaţia Română de Fotbal. Adversari le-au fost copii din judeţele Neamţ, Botoşani, Vaslui, Suceava şi Bacău.
La sfârşitul unei competiţii pline de entuziasm, ambiţie şi fair-play, juniorii din Ruginoasa au câştigat cupa şi medaliile puse în joc, învingând rând pe rând, fără să primească niciun gol, echipele din Vaslui (5-0), Botoşani (1-0) şi Bacău (7-0), în marea finală regională.
Astfel, echipa din Ruginoasa va participa în luna mai la faza finală a competiţiei, alături de celelalte şapte câştigătoare ale turneelor regionale.
În judeţul Iaşi s-au înscris la prima ediţie a Cupei Satelor la fotbal 42 de echipe şi au participat peste 700 de copii. Dedicată copiilor sub 13 ani, din satele şi comunele României, competeţia a reunit la start, la nivel naţional, peste 10.000 de participanţi.

Sursa: facebook.com. Consiliul Judetean Iasi

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
Slider