Invitatie la miscare, sambata, 11 mai, in municipiul Pascani. Fundatia Comunitara Iasi va organiza evenimentul sportiv „Cros pentru Scoli”, la care sunt asteptati sa participe sute de copii, tineri si adulti. Scopul principal este strangerea de fonduri pentru cele 14 proiecte inscrise in competitie, dar si implicarea intregii comunitati pentru a sprijini mediul educational.

Participantii vor alerga pe trei trasee, in functie de varsta, iar startul se va da din capatul Esplanadei, dinspre Politia Municipiului. Primii care vor alerga, incepand cu ora 12:00, vor fi adultii, pe doua rute pe o distanta de 2 sau 3 km. Copiii vor avea un traseu de 400 de metri pe Esplanada.

Vor fi doua festivitati de premiere, una la ora 13:00 pentru adulti si cea de-a doua, la 15:20 pentru copii.

Program eveniment:

11.00 – 11.45 – Distribuirea numerelor către alergători
11.00 – Deschidere oficială – prezentare
11.45 – 12.00 – Antrenament oficial adulți, Andrei Doroftei
13.00 – Festivitate premiere adulți 
13.45 – 14.00 – Antrenament copii 
15.20 – Festivitate premiere copii

Potrivit organizatorilor, elevi, dascăli, părinţi și ieșeni din toate colţurile judeţului își unesc buna dispoziţie in Pascani pentru a schimba in bine comunitatea. Unii aleargă, alţii fac galerie. Cei mai rapizi alergători, cei mai buni fundraiseri și cele mai vesele galerii vor fi recompensate. De asemenea, sunt pregatite multe surprize.

Peste 500 de pascaneni vor alerga pentru proiectul pe care l-au sprijinit. Alături de ambasadori, au făcut ei înșiși fundraising pentru proiectele care îmbunătăţesc experienţa școlară.

Scopul evenimentului este strângerea de fonduri și învestirea acestora în dezvoltarea comunitãților școlare dar și stimularea implicãrii comunitãții pascanene în a sprijini proiecte educaționale.

Mentionam ca printre proiectele inscrise se numara si cele ale urmatoarelor institutii din Pascani: Cercetasii Centrul Local Crinii, Liceul Tehnologic Economic ”Nicolae Iorga”, Centrul de zi pentru persoane cu dizabilitati, Colegiul National „Mihail Sadoveanu”, Asociaţia Sportivă ,,Miron Costin” , Grădinița Cu Program Prelungit Nr. 2 Pașcani, Colegiul Tehnic de Cai Ferate Unirea sau Scoala Gimnaziala Speciala.

Pe site-ul crospentruscoli.ro gasiti toate detaliile necesare!

Slider


Slider