-10.5 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

Începe curățenia în spațiile de joacă din Pașcani. Două parcuri noi în suburbii și terenuri de baschet langa lacul Peștișorul

Incepe curatenia in parcurile de joaca din municipiul Pascani. Viceprimarul orasului, Cristian Ratoi, a anuntat joi, 20 mai, ca de saptamana viitoare o echipa mixta formata din municitori de la Gospodarirea Comunala, de la Spatii Verzi si posibil, Ecosalubritatea, va merge in aceste spatii pentru a face curat si a rezolva eventualele probleme.

Cel de-al doilea om din primarie a precizat ca este posibil sa se renunte si la gardurile ce imprejmuiesc parcurile.

O alta noutate si totodata, bucurie pentru copii, este faptul ca sunt prinsi bani in bugetul local si ca ar urma sa fie amenajate doua parcuri de joaca in curtile scolilor din suburbiile Sodomeni si Bosteni, a anuntat viceprimarul.

Ceva nou va aparea si in parcul municipal de langa lacul Pestisorul. Este vorba despre doua terenuri de baschet. In aceste zile vor fi amplasate cosurile si se vor face marcajele necesare.

Si pentru ca pascanenii sa se poata bucura de spatii curate de joaca si mobilier adecvat, administratia locala roaga cetatenii sa pastreze curatenia, dar si integritatea bunurilor din locurile respective.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow