19.4 C
Paşcani
miercuri, octombrie 20, 2021

Incendii in perioada sarbatorilor. Pompierii, la datorie

În data de 31.12.2019, ora 21:05, Secţia de Pompieri Târgu Frumos – Punctul de lucru Hârlău a intervenit în localitatea Poiana, comuna Deleni, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință. Au ars trei metri liniari de bârnă din lemn şi s-au degradat trei plăci de azbociment, cinci metri pătraţi de tencuială şi o sobă din teracotă. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost : coș de fum deteriorat.
În data de 04.01.2020, ora 17:52, Secția de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în localitatea Războieni, comuna Ion Neculce, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească. Au ars aproximativ 100 kilograme de plante furajere. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost : focul deschis în spații închise.
În data de 05.01.2020, ora 13:36, Secția de Pompieri Târgu Frumos – Punctul de lucru Hârlău a intervenit în oraşul Hârlău, strada Dâmbului, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit. Au ars aproximativ 50 kilograme de articole de îmbrăcăminte, o masă din lemn, o uşă şi o fereastră din lemn. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost : sisteme de încălzire amplasate necorespunzător faţă de materialele combustibile.

În data de 05.01.2020, ora 02:40, echipaje din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos și al Detașamentului 2 de Pompieri Iași în colaborare cu S.G.A Iaşi şi S.C Apavital S.A Iaşi, au intervenit în orașul Târgu Frumos, strada Cuza Vodă, județul Iași, pentru asigurarea măsurilor specifice în urma unei sesizării privind un miros puternic de carburant în proximitatea unei stații de carburanți. În urma măsurătorilor efectuate de către echipajul CBRNe, s-a constatat că valorile erau peste limita admisă în dreptul separatorului de hidrocarburi. Astfel, s-a dispus evacuarea reziduurilor şi au fost verificate canalizările pe o rază de 300 metri.

Sursa: ISU Iasi

DE LA ACELAȘI AUTOR

Noi restricții în Pașcani în perioada 21 octombrie – 3 noiembrie. Vezi hotărârea dată de CJSU

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Iasi a emis hotararea prin care se impun noi restrictii in...

Toți elevii intră în vacanță pentru două săptămâni, începând de luni

Elevii vor intra în vacanță pentru două săptămâni, a anunțat, miercuri, președintele Klaus Iohannis. Astfel, toate școlile...

Deputatul PNL Sorin Năcuță: “Soluția Guvernului PNL pentru scăderea facturilor la electricitate și gaze: compensare, plafonare, amânare la plată”

Propunerea legislativă care are ca scop compensarea, plafonarea și amânarea la plată a facturilor va fi votată...

Focar de coronavirus la Liceul Special Moldova Târgu Frumos 

Focar de coronavirus la Liceul Special Moldova din orasul Târgu Frumos. Directia de Sanatate Publica Iasi a...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI