More

  Horoscop, marți, 5 mai 2020. Veste extraordinară pentru Lei

  Horoscopul de marți, pe 5 mai 2020, arată că nativii Leu vor primi câteva vești extraordinare. Nu este cu siguranță singura zodie pentru care schimbările de tot soiul sunt în toi, pentru că și Berbecii pot afla anumite răspunsuri, la care sperau.

  Berbec

  Berbecii și-ar fi putut face planuri legate de o afacere, dar care să nu ajungă la rezultatele așteptate. Trebuie să vă întrebați dacă aveți ambiții realiste sau nu. Este recomandat să analizați totul și dintr-o perspectivă mai obiectivă. Acești nativi sunt favorizați marți, pentru că pot primi o veste foarte optimistă din partea apropiaților sau din familie.

  Taur

  Nativii Taur au de traversat o perioadă în care s-au suprasolicitat, la locul de muncă. De aceea, marți, randamentul lor ar putea fi ceva mai scăzut, ceea ce le va da o stare generală de confuzie. Din același motiv, și relațiile cu prietenii ar putea să le fie afectate, dar nu trebuie să se îngrijoreze.

  Gemeni

  Gemenii ar putea fi indispuși din pricina problemelor sentimentale. De aceea, se pot refugia mai mult în muncă și astfel vor avea mai mult timp să reflecteze la problemele din această perioadă care îi supără. Ar putea cere și sfatul prietenilor dacă se văd puși într-o situație ce pare fără rezolvare.

  Rac

  Racii au nevoie de mai multă odihnă ca de obicei, mai ales dacă au forțat lucrurile la locul de muncă. Ar putea constata că le lipsește energia necersară pentru a duce anumite sarcini la bun sfârșit. De aceea, nu trebuie să ajungă la epuizare, pentru că ar putea întâmpina și câteva probleme de sănătate.

  Leu

  Leii nu pot să facă planuri în cele mai mici detalii, mai ales dacă traversează situații cu totul imprevizibile. De aceea, cea mai bună abordare pentru acești nativi este să se pregătească din punct de vedere mental, pentru toate scenariile posibile. Chiar și cele mai rele variante ar putea să îi ajute să vadă întreaga imagine de ansamblu cu mult mai clar. Spre seară, marți, primesc o veste foarte bună legată fie de bani sau de bunuri.

  citeste continuarea pe impact.ro

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Horoscopul saptamanii 3-9 august

  Berbec (21 martie - 20 aprilie) Sentimentele tale sunt sub presiune in aceasta saptamana. Nu iti face griji prea mari daca vor aparea cateva critici...

  Rutina, cel mai bun prieten pe care l-am putea avea

  Ce reguli ar trebui să urmezi pentru a reuși să construiești, într-un timp relativ decent, o deprindere nouă? Ușor de spus, greu de făcut....

  Reteta de weekend: Cheesecake cu fructe de pădure

  Cheesecake cu fructe de pădure - Ce ai nevoie Pentru blat 300 g biscuiţi fragezi 100 g unt Pentru cremă 500 g brânză de vaci cremoasă 4 ouă 150 g zahăr 3...

  Opinii