20.5 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

Horoscop chinezesc 2021 – Anul Bivolului de Metal. Ce trebuie să faci ca să îți meargă bine

2021 este Anul Bivolului în zodiacul chinezesc. Semnul zodiacal își va face simțită prezența începând cu 12 februarie, dar oamenii se pregătesc încă de pe acum.

Cei care admiră tradițiile din China – rușii, spre exemplu – vor neapărat în casă o figurină ce reprezintă acest animal. Se spune că… aduce noroc.

Anul Bivolului de Metal vine după cel al Şobolanului de Metal. Specialiştii spun că, după un an agitat pe plan mondial, urmează un altul… la fel de intens.

Potrivit tradiției, boul este un animal care munceşte din greu, așa că 2021 va fi plin de satisfacții pentru cei care depun eforturi pentru a realiza ceva.

În regiunea Novgorod e deja forfotă mare. Rușilor le place să urmeze calendarul chinezesc, iar în lunile următoare vor fi la mare căutare figurinele ce reprezintă acest animal. Oamenii le cumpără fie pentru ei, fie pentru a le face cadou. Preferă să le achiziționeze din timp, deoarece prețurile tind să crească pe măsură ce ne apropiem de Anul Nou chinezesc, sărbătorit în prima parte a lunii februarie.
lena Kaluga, asistent de vânzări: ”În magazinul nostru avem mai multe opțiuni: bivoli vopsiți din lemn, porțelan, ceramică, sticlă și chiar bronz. Oricine vine la magazinul nostru poate alege în voie un astfel de simbol al noului an, pentru sine sau pentru a-l face cadou.”

O fabrică a început să producă decorațiuni cu bivoli încă din toamnă și și-a crescut treptat volumul de producție.

Pentru prima dată, pe lângă lemn se folosește și ceramică. Este mai ieftină, iar 2020 a fost un an plin de provocări pe plan economic. Pentru a realiza o figurină durează 3 zile: produsul este finisat, uscat, vopsit manual și uscat din nou.

Tatyana Elistratenko, artist: “Este nevoie de aproximativ o zi lucrătoare pentru a picta o figurină de la început până la sfârșit. Dar, din moment ce avem vopsele de ulei, acestea nu se usucă imediat. Drept urmare, lucrăm până la zece figurine simultan, le lăsăm să se usuce, apoi începem să le pictăm cu o altă vopsea.”

Potrivit zodiacului chinezesc, bivolul semnifică putere – prin ascultare, pace și unitate. Culorile anului sunt verde și roșu. Verdele reprezintă natura, în timp ce roșul simbolizează focul.

SURSA: PROTV.RO

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ACCIDENT RUTIER CU OPT VICTIME, LA MOTCA

Accident rutier cu sapte victime, dintre care doi minori....

Încep licitațiile pentru primele parcări rezidentiale

  Administrația locală din Pașcani anunță ca va demara, din...

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow