-0.4 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Horoscop 9 martie 2018. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Horoscop 9 martie 2018. Evenimentele de ieri vor lăsa o amprentă puternică asupra zilei de azi. Peştii vor descoperi colegi trădători, bani gratis pentru Balanţă, iar o iubire secretă îl chinuie pe Scorpion.

Capricornul nu mai vede nimic în afară de persoana pe care o iubeşte, Gemenii salvează cariere, iar Racul pică la mijloc nevinovat, într-o ceartă.

Horoscop 9 martie 2018 pentru Berbec

Berbecul va face tot posibilul să uite cât mai curând această zi. Te trezești târziu, te duci la birou și ai atât de muncă, încât nici măcar nu o să îţi dai seama când vine seara şi trebuie să pleci de la muncă. N-o să ajungi la timp pentru o petrecere, iar când o să ajungi în final, te vei plictisi groaznic. Mai bine rămâi acasă, în sânul familiei sau cu prietenii, te vei distra mai bine. Doar aşa o să scapi de oboseala din timpul zilei şi o să te relaxezi puţin.

Horoscop 9 martie 2018 pentru Taur

Taurul astăzi va trebui să abandoneze un eveniment planificat anterior. Nu doriți să vă petreceți mult timp într-un blocaj de trafic, deci amânați o vizită la membrii familiei dvs., invocând situații nefericite. Totuşi, nu veți petrece timpul liber acasă, ci într-o vizită la nişte prieteni care stau foarte aproape.

Continuarea pe Observator

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow