-2.6 C
Paşcani
miercuri, ianuarie 19, 2022

Horoscop 5 martie 2018. Zodia care începe o perioadă excelentă în viața de cuplu

 Să fim pe recepţie c-or s-apară situaţii ofertante pe care-ar fi bine să nu le scăpăm printre degete, că nu-s aşa dese astfel de ocazii.

Vibraţia zilei este 5 şi e bine s-avem curaj să ne depăşim limitele ca să fim mai buni, pe toate planurile, nu numai pe unul anume.

PEŞTI
Se poate să luaţi mai mulţi bani pentru ce-aţi muncit în ultima vreme şi sunt şanse, în continuare, să lucraţi în colaborare. Vă reuşesc iniţiativele, o să ieşiţi la rampa cu ceva nou care să vă aducă un câştig de imagine, să vă aşeze acolo unde meritaţi pe scara socială.

BERBEC
Cineva care nu poate trăi fără voi vă căuta în speranţa c-o să aveţi destulă iubire în inimă şi care să facă posibilă convieţuirea. Sunt nişte urgente care vă pun în stare de alertă, dar o să puneţi toate mecanismele în mişcare să rezolvaţi rapid şi eficient ce va iese-n cale.

TAUR
Se poate să vă bată gândul să legalizaţi relaţia de cuplu s-o sfinţiţi şi la biserică, ori poate o să vă reînnoiţi jurămintele în week-end. Vă puteţi găsi ceva şi mai bun de lucru, o să vă asiguraţi venituri constante şi o să vă fie mai uşor cu plata ratelor, în mod special, dar şi cu cea a facturilor.

GEMENI
Cineva de care v-aţi ataşat sufleteşte va da un semn de viaţă după o lungă absenţa şi o să vedeţi ce simte pentru voi dup-așa o pauză. Poate-abia acum or să vă remarce şefii eforturile, calitatea muncii voastre şi o să aveţi de câştigat bani, un nou angajament sau o prelungire a celui vechi.

Continuarea pe Stirile PRO TV

DE LA ACELAȘI AUTOR

40% din cazurile de cancer sunt datorate stilului de viață. Ce poți schimba pentru a preveni apariția bolii

Cancerul reprezintă a doua cauză a mortalității în țările...

Ministrul Finanțelor: România va impozita multinaționalele cu 15% din profit de la 1 ianuarie 2023

Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, a anunțat, marți seara, că...

DN 28B (Târgu Frumos – Botoșani), extins cu o bandă pe fiecare sens

Potrivit imaginilor făcute publice de Direcția Regională de Drumuri...

Puşcărie pornind de la un cuvânt pe Facebook? O întâmplare incredibilă la Iaşi

Un tânăr era să-şi înceapă viaţa după gratii din...