25.5 C
Paşcani
vineri, iulie 23, 2021
25.5 C
Paşcani
vineri, iulie 23, 2021

Horoscop 25 mai 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani

Ultimele știri

Horoscop 25 mai 2018. O să ne sincronizăm cu prietenii, cu familia şi o să ne simţim cu toţii bine acolo unde vom ajunge în plimbare, la distracţie. Vibraţia zilei este 7 şi fiecare va ţine cont de ce-i place celuilalt.

GEMENI: Vă faceţi plinul energetic, poate şi pe cel financiar, dac-aţi reuşit să vă combinaţi cu nişte parteneri de afaceri care ţin pasul cu voi. Păreţi a fi pe picior de plecare şi o să vă prindă bine să mai schimbaţi locul, mediul, să lăsaţi în urmă toate problemele, să fiţi fresh din toate punctele de vedere.

RAC: E posibil să vă intre banii din vânzarea unor piese lucrate de voi, sau a unei case, a unei maşini, poate aţi vândut un teren. V-aţi putea asocia cu nişte persoane tinere ca să faceţi rost de bani ori ca să vă petreceţi timpul liber în modul cel mai plăcut, să fie prospeţime.

LEU: Poate daţi o fugă într-o staţiune de agrement ca să reveniţi cu forţe proaspete c-o să fie mult de lucru la serviciu de luni încolo. O să faceţi mai multe rumori până să le puneţi capăt chestiunilor mai vechi, să luaţi aprobări, să faceţi nişte achiziţii, comisioane, să lichidaţi tot felul de restante.

FECIOARĂ: Poate ieşiţi la o-ntalnire în doi, să luaţi la disecat o problemă sentimentală şi să vă spuneţi oful, să vorbiţi pe şleau. Aţi avea de luat bani de undeva şi să-i gestionaţi că lumea, să v-ajungă şi pentru cheltuielile casei şi pentru coşul de picnic, să vă duceţi mâine, poimâine la iarbă verde.

Continuarea pe Stirile PRO TV 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
25.5 ° C
26.2 °
25.1 °
60 %
1.9kmh
100 %
vin
25 °
sâm
25 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI