3.3 C
Paşcani
luni, decembrie 6, 2021

Horoscop 21 februarie 2018. Planuri noi în carieră și venituri în plus pentru această zodie

Se pot întâmpla lucruri care să ne-atingă la coarda sensibilă şi să ne schimbăm total comportamentul față de cei cu care nu ne-nţelegem.

Vibraţia zilei este 3 şi putem comunica uşor, totul e să ne dorim acest lucru.

PEŞTI: Poate daţi o raită pe la magazine să vă reînnoiţi garderoba, sau comandaţi online diverse lucruri care să vă îmbunătăţească look-ul. O să vi se acorde un plus de atenţie şi o să vă faceţi şi voi mai mult timp să ieşiţi la plimbare, să vă-ngrijiți, să vă refaceţi bunădispoziţie şi s-o menţineţi.

BERBEC: Se poate să aflaţi de o reducere considerabilă la biletele de vacanţă şi să vă luaţi de pe acum, dacă aveţi ceva bani puşi deoparte. Sunteţi pe punctul de a vă relansa în cariera şi să vă luptaţi să vi se recunoască meritele, să munciţi mai cu tragere de inimă că aţi depus eforturi serioase.

TAUR: O ieşire în doi, după orele de program, poate-aveți ceva important de vorbit şi o să luaţi vreo decizie. O să vă vedeţi cu grupul de prieteni, poate ieşiţi pe la evenimente, aveţi diverse activităţi comune şi probabil vă faceţi planuri de plecat în weekend pe undeva.

GEMENI: O să vă bucuraţi de nişte beneficii, poate vi se dau nişte prime, sporuri, par să fie ceva bani în plus de la serviciu. Sunt câteva aspecte legate de viaţa de cuplu pe care trebuie neapărat să le discutaţi şi o să vă asumaţi nişte responsabilităţi, în plus, ca să vă meargă şi mai bine în relaţie.

RAC: Cineva de departe v-aşteaptă, poate vine cât de curând la voi în vizită, sau poate vă e vouă mai uşor să vă repeziţi pân-acolo. Se poate să faceţi nişte deplasări, ca să lucraţi în interesul serviciului, sau poate or fi afacerile voastre particulare care or să vă cam poarte pe drumuri, însă cu rost.

LEU: Poate-i faceţi o surpriză fiinţei iubite, rezervaţi o cameră la o cabană să vă duceţi pentru o zi, două, în weekend. Se pare că staţi ceva mai bine cu banii, în perioada asta, poate-ați făcut o suplimentare de credit, ori poate coechipierul de viaţă a câştigat mai bine luna trecută.

FECIOARĂ: E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care se simte atras de voi şi cu care chiar o s-aveţi compatibilitate afectivă. O să reglaţi relaţia cu diverse persoane din anturaj şi o să fixaţi nişte activităţi pe care le puteţi desfăşura în timpul liber ca să vă puneţi în aplicare talentele.

BALANŢĂ: Poate-ați dat de nişte lucruri mai ieftine pentru casa şi o să profitaţi de ocazie, mai ales dacă nu trebuie să intraţi în banii de rate şi de facturi. Se pare c-aveţi mai multă inspiraţie, sunteţi mai creativi la serviciu şi o să ieşiţi la rampa cu idei, lucruri noi care vor fi bine primite atât de către şefi cât şi de beneficiari.

SCORPION: Vă puteţi reface şi voi viaţa sentimentală şi o să fiţi mai deschişi decât de obicei, mai optimişti, şi o să vă descurcaţi frumos. Întrevedere cu cineva care vrea să colaboraţi la un proiect şi dacă sunteţi de acord cu condiţiile angajatorului vă gândiţi la o ofertă şi-i daţi răspunsul într-o zi, două.

SĂGETĂTOR: Poate-o să faceţi un efort financiar să vă schimbaţi maşina, sau măcar s-o duceţi în servis pentru o reparaţie capitală. Voi aveţi o energie suplimentară pe care s-o investiţi în tot felul de preocupări pentru care nu vă găseaţi nici timp şi nici chef să le faceţi pentru că vă simţeaţi epuizaţi.

CAPRICORN: Se poate să vă faceţi planuri pe termen lung să vă cumpăraţi o locuinţă, sau să mai construiţi un etaj, o încăpere, un garaj, un atelier. Se observă un succes de echipă şi o să vă gândiţi cum să valorificaţi această experienţă, să fie profitabilă şi în continuare, să vă asiguraţi banii de care-aveți nevoie.

VĂRSĂTOR: O să lucraţi mult mai bine în colaborare, veţi câştiga bani cu care să mai luaţi şi lucruri care să vă facă plăcere, să nu-i daţi pe toţi pe rate. Se pare c-o să vă rotunjiţi veniturile pentru că se vine cu oferte de colaborare şi o să fie o relaxare din punct de vedere financiar, nu ca pân-acum.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Măsuri de relaxare pentru sărbători şi testarea PCR la intrarea în ţară, pe agenda CNSU – surse

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă se va întruni marţi pentru a prelungi starea de alertă. Vor...

Deputat, Vasile Toma: Relansarea Programului Tomata, gura de oxigen salvatoare pentru agricultorii români și produsele autohtone

C.P. Luptă pentru supraviețuire. Aceasta a caracterizat în ultimii 2 ani, activitatea agricultorilor români, care au fost...

Anunt de mediu

ANUNŢ PUBLIC SC EMILY IMPEX SRL Motca, titular al activităţii Taierea si rindeluirea lemnului, comert cu ridicata a...

Palatul Alexandru Ioan Cuza de la Ruginoasa poate fi vizitat și virtual

Muzeul de Sit Arheologic de la Cucuteni și Palatul „Alexandru Ioan Cuza” de la Ruginoasa (județul Iași)...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI