17.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 29, 2023

Gratis o săptămână la mare: NEVERSEA caută tineri pentru a le oferi cazare contra servicii specifice

Au început înscrierile pentru echipa de voluntari a celei de-a cincea ediţii a celui mai mare festival de pe o plajă din Europa: NEVERSEA. Iubitorii festivalului de la malul Mării Negre vor putea să trăiască vara aceasta o experienţă de neuitat, o aventură completă în lumea evenimentului.

Echipa va aduna peste 1.000 de tineri pasionaţi de industria muzicală, care îşi doresc să descopere fascinanta lume a festivalurilor şi secretele din spatele organizării unui astfel de eveniment de mare amploare.

Pentru a putea intra în echipa voluntarilor, participanţii trebuie să aibă între 16 şi 35 de ani. Perioada de recrutare are loc până pe 15 mai, iar răspunsurile vor fi trimise de organizatori prin e-mail începând cu 20 mai. Înscrierea pentru voluntariat se face prin completarea formularului online, de pe neversea.com/volunteers/.

Tinerii selectaţi pentru a face parte din echipa de voluntari NEVERSEA vor fi repartizaţi în urma completării formularului online, în baza preferinţelor specificate, dar şi profilului lor pe rolurile disponibile. Departamentele unde vor putea activa sunt: angels (artişti), acreditări, check-in, backstage, resolution, resurse umane, user experience şi acces.

După întregirea echipei, va urma un proces de pregătire în care voluntarii vor învăţa fundamentele managementului proiectelor, principiile de comunicare, customer care şi self-management, pe care, ulterior, le vor şi pune în practică în zilele de eveniment. Acestora li se vor oferi echipamente speciale, acces în festival, iar programul va fi în ture, pentru ca toată echipa să poată trăi din toate unghiurile experienţa de festival.

Abonamente Neversea 2023

Abonamentele pot fi achiziţionate de aici: neversea.com/tickets.

•        General Access – 99 euro + taxe

•        General Access Risk Free – 119 euro + taxe

•        VIP – 239 euro + taxe.

Preţurile abonamentelor de festival vor creşte începând cu data de 26 aprilie 2023.

Ediţia aniversară a festivalului NEVERSEA are loc anul acesta între 6 şi 9 iulie, pe plaja Neversea Beach, din Constanţa, România. Pe cele cinci scene ale festivalului care va dura 4 zile şi 4 nopţi vor urca peste 150 de artişti.

Sursa Ziarul de Iasi

Alte articole