1.9 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Glovo vine în Pașcani, de la 1 aprilie. Se fac angajări

De la 1 aprilie, pășcănenii își pot comanda mâncarea și produsele preferate de la restaurantele și magazinele locale și prin platforma Glovo. Aplicația de servicii de livrare rapidă se extinde în municipiul Pașcani și, potrivit unor surse neoficiale, până la acest moment, 15 restaurante din oraș și-au arătat disponibilitatea de a colabora cu firma internațională de livrări.

Sunt însă și patroni de restaurante care nu vor colabora cu firma de livrări rapide, motivul fiind un comision prea mare cerut de companie, și anume 30%  din vânzările făcute prin intermediul aplicației.

Un alt beneficiu pentru pășcăneni este și faptul că în această perioadă se fac și angajări. Glovo caută zece oameni care să facă livrări cu vehiculul personal – bicicletă, scuter sau mașină. Nu este necesară experiența, aplicația este foarte intuitivă și ajută curierii iar programul este flexibil, în ture de câte o oră.

În anunțul de angajare, postat deja pe rețelele de socializare, sunt următoarele condiții și beneficii:

  • SALARIUL 2000 – 4000 LEI
  • Contract de muncă part-time sau full time
  • Program de lucru flexibil
  • Pregătire și instruire gratuită;
  • Bonusuri de performanță;
  • Posibilitatea de a evolua profesional;
  • Vouchere de reducere;

Relații se pot obține la numărul de telefon 0766.487.392

În alte orașe, prin intermediul acestor servicii de livrare rapidă, cu ajutorul categoriei „Curier express”, clienții pot folosi aplicația pentru a trimite pachete sau plicuri în oraș, nu mai grele de 9 kg, care ajung la destinatar în mai puțin de o oră. Serviciul permite livrarea de documente sau recuperarea obiectelor uitate acasă, la birou sau la prieteni, precum ochelari, chei, genți și alte obiecte.

De precizat este faptul că, aplicația lansată în Barcelona, este la momentul actual prezentă în 25 de țări.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow