Slider

Un fenomen îngrijorător ia amploare la Paşcani. De la o zi la altă creşte numărul de cazuri de distrugeri a mobilierului urban şi de furturi de flori şi arbuşti ornamentali.

Noaptea trecută au dispărut 15 arbuşti tuia plantaţi de câţiva săptămâni pe ronndul de la pasarelă peste calea ferată spre suburbia Lunca Paşcani. Copacii au fost scoşi din pământ şi depozitaţi unul câte unul în spatele societăţii Agrocomplex apoi transportaţi.

Hoţii nu au fost văzuţi pentru că în zona nu sunt camere de luat vederi, dar nici de paznicii societăţilor din apropiere.
Poliţia Municipală a început o anchetă în acest caz pentru depistarea şi pedepsirea hoţilor. Plângerea a fost făcută chiar de şeful serelor din Paşcani, serviciul public care s-a ocupat de plantarea lor.

Au început să dispară şi flori nu doar arbuşti ornamentali. De pe spaţiile verzi de la troiţa din Fântânele şi de la spitalul de Urgenţe din Paşcani au fost furate câteva buchete de crizanteme.
Şeful Poliţiei Locale pune că vor fi luate măsuri suplimentare de patrulare în zonele unde nu sunt camere de luat vederi. El face apel la cetăţeni să nu distrugă sau să sustragă mobilierul urban, arbuştii şi florile ornamentale, aceste fapte fiind sancţionate penal.

Slider