24.7 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021
24.7 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021

Furt de tuia şi flori. Ancheta penală pentru prinderea hoţilor

Un fenomen îngrijorător ia amploare la Paşcani. De la o zi la altă creşte numărul de cazuri de distrugeri a mobilierului urban şi de furturi de flori şi arbuşti ornamentali.

Noaptea trecută au dispărut 15 arbuşti tuia plantaţi de câţiva săptămâni pe ronndul de la pasarelă peste calea ferată spre suburbia Lunca Paşcani. Copacii au fost scoşi din pământ şi depozitaţi unul câte unul în spatele societăţii Agrocomplex apoi transportaţi.

Hoţii nu au fost văzuţi pentru că în zona nu sunt camere de luat vederi, dar nici de paznicii societăţilor din apropiere.
Poliţia Municipală a început o anchetă în acest caz pentru depistarea şi pedepsirea hoţilor. Plângerea a fost făcută chiar de şeful serelor din Paşcani, serviciul public care s-a ocupat de plantarea lor.

Au început să dispară şi flori nu doar arbuşti ornamentali. De pe spaţiile verzi de la troiţa din Fântânele şi de la spitalul de Urgenţe din Paşcani au fost furate câteva buchete de crizanteme.
Şeful Poliţiei Locale pune că vor fi luate măsuri suplimentare de patrulare în zonele unde nu sunt camere de luat vederi. El face apel la cetăţeni să nu distrugă sau să sustragă mobilierul urban, arbuştii şi florile ornamentale, aceste fapte fiind sancţionate penal.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24.7 ° C
26.2 °
24 °
65 %
2kmh
98 %
Dum
24 °
lun
35 °
mar
27 °
mie
27 °
joi
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI