4.9 C
Paşcani
miercuri, decembrie 7, 2022

FOTO | Tânăr salvat la limită, după ce a căzut într-o fântână adâncă de 18 metri. Au intervenit pompieri și ambulanțe din Târgu Frumos

C.P. Astăzi dimineață în jurul orei 09.00 Dispeceratul integrat ISU-SMURD – SAJ a fost anunțat pin SNUAU 112 că o persoană, bărbat, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Bărbătești, comuna Cucuteni, județul Iași este căzut într-o fântână din tuburi cu o adâncime de aproximativ 18 metri.

Au fost alertat forțele de intervenție ale SVSU și cele din cadrul Secției de Pompieri Tg. Frumos.

La locul intervenției au fost direcționate din cadrul Secției de Pompieri Tg Frumos un echipaj de interventie și salvare din medii ostile vieții, un echipaj de prim ajutor calificat, personalul serviciului voluntar, iar de la SAJ un echipaj medical cu medic.

Până la ajungerea forțelor de intervenție profesioniste la locul evenimentului s-a încercat scoaterea persoanei din interiorul fântânii, acesta fiind asigurată cu o cordiță.

Persoana a fost scoasă din fântână de către echipajul de căutare – salvare din medii ostile vieții în stare de inconștientă, iar echipajele medicale sosite la locul evenimentului au început manevrele cardio-respiratorii.

În jurul orei 10.00 persoana a început să prezinte semne vitale de viață. Imediat a fost trimis echipajul TIM să preia la întâlnire pacientul de la echipajul SAJ cu medic, care era transportat către spital.

ISU IASI

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow