-1.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

A fost votat bugetul orasului Targu-Frumos. Primarul Vatamanu: „Va fi anul investitiilor!”

 A fost votat bugetul orasului Targu-Frumos pentru 2018. Veniturile totale din acest an sunt estimate la peste 27,5 milioane de lei. Primarul, Ionel Vatamanu, a precizat ca va fi anul cu cele mai mari investitii, iar suma alocata lor in documente ar fi de circa 19,6 milioane, atat pentru cele in continuare cat si pentru cele noi.

Consilierii locali din orasul Targu-Frumos au votat in ultima sedinta de Consiliu, bugetul de venituri si cheltuieli pentru 2018. Potrivit documentelor, valoarea totala pentru acest an la sectiunea venituri este de circa 27.515.000 de lei.

Proiectul de hotarare a trecut fara prea multe discutii. Primarul orasului, Ionel Vatamanu, a tinut sa precizeze ca va fi anul investitiilor pentru oras, iar suma acestora este prognozata la circa 19.6 milioane de lei. Lucrarile la mai multe proiecte, precum modernizarea unor strazi si infrastructura pietonala, sunt pe cale sa inceapa.

Un consilier local a adus un amendament la lista de investitii: amenajarea unui parc in zona blocurilor Maicuta.

Mentionam ca, potrivit documentelor, administratia locala are in plan ca lucrari in acest an si inlocuirea acoperisului la Scoala Gimnaziala „Ion Creanga”, reabilitarea si modernizarea Casei de Cultura „Garabet Ibraileanu” si a pietei agroalimentare, anveloparea blocurilor, extindere retea de utilitati publice si multe altele. Lista completa o puteti aici.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow