9.4 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022

Femeia fără permis care a accidentat mortal o fetiţă la Hârlău, condamnată cu suspendare. Un caz impresionant

- Advertisement -

O fetiță de doar patru ani a murit după ce a fost lovită de o mașină pe ulițele din Sticlăria. Șoferița a fost judecată doar pentru conducere fără permis, anchetatorii apreciind că nu ar fi putut evita accidentul.

Tragedia s-a produs pe 1 iunie. Aflată în Hârlău, Mariana Coșofreț a fost sunată de o rudă a soțului, care i-a comunicat că un unchi din Scobinți se spânzurase. Deși nu avea permis, Coșofreț s-a urcat la volanul automobilului VW al soțului său, plecând spre satul Sticlăria. Ajunsă aici, a văzut pe stradă un grup de copii jucându-se.

A claxonat, pentru a-i avertiza să se îndepărteze și a mers mai departe, fără a reduce viteza, întrucât copiii se retrăseseră pe marginea drumului. Când însă VW-ul lui Coșofreț a ajuns în dreptul unui taxi oprit pe sensul contrar, din spatele acestuia a ieșit în alergare o fetiță, D.E.A., de doar 4 ani.

Șoferița nu a reușit să evite accidentul și a acroșat-o. Fetița a fost urcată de părinți într-o mașină, plecând în întâmpinarea ambulanței. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic.

La testarea cu aparatul Dräger, s-a constatat că șoferița nu consumase alcool. Ancheta a scos-o din culpă pe Coșofreț. Fetița ieșise brusc în fața mașinii sale, la o distanță de doar 11 metri.

Mașina condusă de Coșofreț avea o viteză de 50 km/h, în limita maximă permisă. Pentru a putea evita accidentul, VW-ul ar fi trebuit să aibă doar 25 km/h.

Continuarea pe Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow