26.5 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
26.5 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021

„Este foarte revoltător ce s-a întâmplat. Tata a murit cu zile“

Ultimele știri

Crede fiica bărbatului care a pierit lângă un cabinet medical din Paşcani. „Cazul era de o gravitate extremă şi atunci am preferat să aşteptăm ambulanţa. Eu nu puteam să acţionez atunci, mă gândeam să nu-i fac rău omului“, se apără medicul de familie Maria Ciopraga.

Familia bărbatului mort în faţa unui cabinet medical din Paşcani, după ce medicul din apropiere a refuzat să iasă din cabinet să-i acorde prim ajutor pe motiv că nu îi permite protocolul, spune că este re­voltător ce s-a întâmplat.

Florentina Cramariuc, fata bărbatului de 83 de ani, consideră că cel mai probabil doctorul nu era suficient de pregătit să acorde prim-ajutor şi spune că tatăl său a murit cu zile din cauza lipsei de reacţie. Femeia susţine că încă nu s-au gândit dacă vor depune sau nu plângere împotriva doctorului, dar că vor cântări situaţia mai bine după înmor­mântare.

„În primul rând doamna este medic şi cred că trebuie să ajuţi indiferent în ce domeniu activezi. Nu poţi să laşi un om să moară. Înseamnă că nu este pregătită pentru aşa ceva. Nu poţi să nu ajuţi un om în halul acela, căci a murit cu zile efectiv. Este foarte revoltător ce s-a întâmplat, dar orice am face tata nu se mai întoarce. Nu ne-am gândit încă să depunem plângere. Vreau să trecem întâi de momentul ăsta şi apoi vedem ce hotărâm şi ce reuşim“, a spus Florentina Cramariuc, fiica decedatului.

Medicul Maria Ciopraga spune că, deşi regretă decesul bătrânului, nu se consideră vinovată pentru tragedie deoarece, dată fiind starea bătrânului, nu crede că avea competenţele necesare pentru a-l ajuta.

 

CONTINUARE PE ZIARUL DE IASI

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.5 ° C
27.8 °
25.2 °
43 %
2.4kmh
21 %
sâm
26 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI