More

  Elevii care vor intra în vacanță timp de o săptămână

  Elevii care vor intra în vacanță timp de o săptămână

   

  Bucuri mare în rândul elevilor. De astăzi vor intra în vacanță, timp de o săptămâmă. Cei care vor beneficia de câteva zile de repaus sunt însă doar o parte dintre școlari. Este vorba despre prichindeii de grădiniță și cei din învățământul primar. Ei vor reveni în bănci pe 6 noiembrie. 

  Elevii din învățământul primar și preșcolarii vor intra de astăzi, 27 octombrie, după terminarea cursurilor, în vacanță pentru o săptămână, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale. Ei se vor întoarce la cursuri luni, 6 noiembrie.

  Vacanțele elevilor din toate ciclurile de învățământ sunt programate astfel:

  SABLON

  • vacanța de iarnă (23 decembrie 2017 — 14 ianuarie 2018),
  • vacanță intersemestrială (3 — 11 februarie 2018),
  • vacanța de primăvară (31 martie — 10 aprilie 2018)
  • vacanța de vară (16 iunie — 9 septembrie 2018).

  Pentru clasele terminale din învățământul liceal, anul școlar se încheie în data de 25 mai 2018, iar pentru clasa a VIII-a, în data de 8 iunie 2018.

  Programul național ”Școala altfel” are o durată de 5 zile consecutive lucrătoare în timpul anului școlar și poate fi derulat în perioada 2 octombrie 2017 — 31 mai 2018, pe baza unei planificări, la decizia școlilor.

  Evaluările naționale la clasa a II-a, a IV-a și a VI-a se vor desfășura în intervalul 7 — 24 mai.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet