Comunicat : Sămbătă, 8 iunie, a avut loc la Iași faza națională a Concursului de fizică aplicată « Adolf Haimovici ». 50 de elevi de la Liceul Teoretic « Miron Costin » Pașcani, coordonați de profesorii de fizică Cazacu Davidescu Ioan, Rotaru Feldioara și Buchilă Daniela s-au întors cu premii și mențiuni, după ce au participat la secțiunile concursului, și anume, lucrări scrise, tehnici de laborator, grupuri de cooperare, referate științifice, compoziții științifice.

S-au obținut 5 diplome Procopiu, 4 diplome Newton, 3 diplome Arhimede, 2 Copernic, 2 diplome Jules Verne si o diplomă Galilei.

Tot sâmbătă, 8 iunie, a avut loc faza națională a Concursului de informatică aplicată de unde elevii de la Miron Costin s-au întors cu un premiu II, obținut de elevul Ghervasă Cristian, din clasa a XI-a C și cu 4 Mențiuni obținute de elevele, Costei Cătălina-Elena – clasa a X-a D, Caraiman Eliza-Maria – clasa a X-a D, Jardă Georgiana – clasa a X-a D și Lungu Elena-Claudia – clasa a X-a D. Elevii au fost coordonați de d-na profesor de informatică, Coșniță Emilia.

Slider


loading...
Slider