5 C
Paşcani
vineri, decembrie 1, 2023

Echipa Mironobot, donatie pentru cadrele medicale pascanene

Echipa „Mironobot” a Liceului Teoretic „Miron Costin” a donat, in cursul zilei de miercuri, 40 de viziere pentru cadrele medicale din linia intai in lupta cu noul coronavirus. 20 dintre acestea au ajuns la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Municipal Pascani si 20 la Pompierii Smurd. Vizierele au fost facute chiar de tinerii elevi mironisti, cu ajutorul unei imprimante 3D. Costurile de productie au fost acoperite din donatiiile unor pascaneni inimosi.

Astăzi, echipa MironoBot a împărțit prima serie de viziere medicale. 20 de viziere au ajuns la secția de primiri urgențe la Spitalului Municipal Pașcani, 20 de viziere la Pompieri Smurd.
Mulțumim tuturor celor ce ne-au ajutat până în acest moment și solicităm ajutor în continuare pentru a putea sprijini pe cei ce ne apără și au grijă de noi toți.
Mulțumim domnului Sorin Olariu, domnului Moraru Iulian de la SC Lincas, doamnei Bejenaru Gaby pentru ajutorul acordat. Mulțumim de asemenea tuturor celor care au distribuit informația și vă rugăm să faceți asta în continuare.
Producția continua!” au postat tinerii mironisti pe pagina de facebook Mironobot.

Alte articole