Slider

Aproape 500 de voluntari si-au adunat fortele sambata, 15 septembrie, pentru a face municipiul Pascani mai curat intr-o singura zi. In cadrul campaniei „Let’s do it, Romania!”, elevi, profesori, tineri din organizatii non-profit sau angajati ai unor institutii publice, au strans deseuri din mai multe zone din oras. Startul activitatii a fost dat in fata Primariei Pascani.

Alături de Primăria Pașcani au fost cei de la Agenţia Naţională Apele Române filiala Paşcani, Asociaţia Şansa 2010 Paşcani, Asociaţia ATEAM Paşcani, Asociaţia ATOR Paşcani, toate instituţiile de învăţământ din Municipiul Paşcani, SC EcoSalubritate Paşcani si Agenţia pentru Protecţia Mediului Iaşi.

S-au strans doua remorci de gunoaie, echivalentul a 19 metri cubi de deseuri.

Aceeasi campanie a avut loc si in orasele Targu Frumos si Hirlau. In prima localitate mentionata, peste 400 de voluntari s-au implicat pentru strangerea deseurilor. La Hirlau, au participat circa 140 de elevi de la Liceul Tehnologic Hirlau.

Mentionam ca 43 de localitati din judetul Iasi s-au inscris in aceasta campanie. Printre acestea s-au numarat si Valea-Seaca, Mogosesti-Siret, Miroslovesti, Motca, Cotnari, Siretel, Deleni, Helesteni, Todiresti si Scobinti.

Slider