9.4 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023

Două mașini, dintre care una de poliție, au plonjat de pe un pod într-un râu, în urma unei urmăriri în apropiere de Hârlău

Accident rutier grav sambata noaptea, 28 ianuarie, in jurul orei 23:50, in localitatea Parcovaci, aproape de orasul Harlau. Un echipaj de politie rutiera ar fi aflat ca o masina ar fi condusa de un tanar fara permis si a pornit in urmarirea vehiculului. In timpul actiunii, cele doua masini, au plonjat de pe un pod in raul Bahlui. La fata locului au fost dirijate mai multe echipaje medicale. In masina de politie se aflau doi oameni ai legii raniti, iar tanarul din masina urmarita ar fi fugit de la fata locului.

La ora 23.49 in coordonare au fost primite mai multe apeluri cu privire la producerea unui accident rutier prin cădere de pe un pod, în raul Bahlui, în localitatea Parcovaci, a doua autoturisme: un autoturism marca Volkswagen Passat și unul marca Dacia Duster- mașină de Politie ( mașina de Politie urmarea cealaltă mașina care ar fi fost condusa de un tânăr fără permis de conducere).
La locul solicitării am dirijat: amb SAJ C2 Tg Frumos, amb SAJ B2 de la substatia Hârlău și EPA Hârlău.

În masina de Poliție se aflau 2 politisti:

1) 24 ani, soferul, care prezinta: TCF fără PC, plaga contuza suprasprancenara dreapta, traumatism toraco-abdominal și posibil LSH dreaptă. Cazul a fost preluat și evaluat de echipajul SAJ B2.

2) 20 ani, pasager dreapta-fata,prezentand: TCF fara PC, traumatism toraco-abdominal, emfizem subcutanat hemitorace drept, traumatism glezna dreapta. Cazul a fost preluat și evaluat de medicul de la SAJ.
Ambii au iesit singuri din masina; sunt stabili hemodinamic și respirator și au fost transportați la UPU Sp. Sf. Spiridon.

Primul avea fractura de clavicula și traumatism toracic- trimis la pneumo- chirurgie toracica. Al doilea îl trimitem pentru consult la Spitalul de Neurochirugie – Policontuzionat. Fractura – tasare margine anterioară platou vertebral superior L2, L3. Fractura fără deplasare tibie stânga imobilizată în aparat gipsat.

Șoferul ce conducea autoturismul Passat a părăsit locul accidentului, fiind ulterior găsit de Politie la domiciliul acestuia”, a transmis medicul coordonator UPU SMURD Iasi, dr. Diana Cimpoiesu.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow