-10.5 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

Desene și graffiti pentru a marca Ziua Copilului, în centrul Pașcaniului | FOTO

Zâmbete și voie bună, pe acest ton s-a dat startul distracției la Pașcani, de Ziua Copilului. Cei mici nu s-au lăsat încurcați de ploaie și s-au adunat în număr mare la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” din municipiu.

Copiii au participat entuziasmați la concursul de desene, hotorâți să-și expună creativitatea. Astfel, unii s-au adăpostit în spațiul special amenajat din interiorul Casei de Cultură, iar alții mai îndrăzneți au decis să dea culoare piațetei din centrul municipiului. Spațiul a devenit repede un furnicar plin de micuți, care s-au grăbit să traseze linii precise din cretă colorată.

Tot în piațeta din centru a avut loc un concurs de graffiti „Copilul din tine” pentru tinerii de până la 25 de ani, un concurs de creație în care cei talentați au avut ocazia să dea formă și culoare pasiunii lor.

Ei au lucrat pe panouri metalice grunduite puse la dispoziție de organizatori, iar câștigătorii au fost anunțați în cadrul premierii care s-a desfășurat începând cu ora 13.00

La Casa de Cultură au fost prezenți și tinerii voluntari de la Clubul „Impact Special” care au organizat, cu această ocazie, o strângere de fonduri pentru realizarea proiectului Impark Zone.

Precizăm că pentru a marca Ziua Copilului, la Casa de Cultură au fost organizate mai multe activități pentru cei mici, precum un exercițiu demonstrativ din partea Inspectoratului de Jandarmi Judetean Iași, dar și o demonstrație de karting.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow