1 C
Paşcani
marți, ianuarie 18, 2022

Deputatul Petru Movilă: Astăzi, o alianță de dreapta este o utopie

Comunicat: Deputatul Petru Movilă atrage atenția ca atunci când PSD-ul a inventat migrația politică, nu a făcut-o pentru proiecte și comunități, ci doar pentru puterea lor și distrugerea celorlalte partide.

„Partidele nu au mai fost structuri bine definite, ci mereu un amestec de stânga, dreapta, centru și cam atât, cu transferuri la fiecare 4 ani. I-am respectat mereu pe cei care au rămas în partidul lor, s-au luptat pentru ideile lor și nu și- au găsit scuze de plimbare politică. Nu e deloc ușor acest lucru, să rămâi în partidul tău, sau să construiești de la zero. Însă este extraordinar și demn, onorabil, să intri pe ușa din față, să ieși pe ușa din față, fără să îți fie frică că oamenii te pot înjura, certa sau apostrofa pentru comportamentul tău dintr-o funcție publică. În viitoarea campanie electorală se vor spune multe adevăruri. Important este ca și ieșenii care votează să o facă în acord cu ce-și doresc sau afirmă”, complează parlamentarul de Iași.
Referitor la alianța de dreapta care se tot vehiculează în ultima perioadă, acesta aduce aminte că în 2016 cei care astăzi nu mai sunt candidați la primărie au respins vehement orice negociere pentru un candidat unic pentru că au fost ferm convinși că vor câștiga. „Și pentru 2020 am deschis ușa negocierilor de ceva vreme. Am și anunțat public încă de la mijlocul anului trecut. Am făcut același apel făcut astăzi de un alt candidat la primărie”, susține deputatul Petru Movilă.
De ce ramane o utopie un candidat unic al dreptei la Primaria Iasi? „Pentru ca aliantele se fac pentru comunitate si proiecte, nu pentru ati asigura fotoliul de primar ca mai apoi sa te debarasezi cu nonsalanta de ce cei care te-au sustinut. Nu facem alianta pentru sateliti sau cei care au navigat la toate partidele, nu pentru a oferi o barca de salvare cuiva. Se fac pentru Iasi, pentru proiecte, nu orgolii. Acum intrebarea este urmatoarea: candidat unic impotriva cui?! Pentru ca cel impotriva caruia trebuia sa ne aliem, tocmai a ajuns in barca dreptei”, sustine Petru Movila adaugand ca PMP ramane un partener de incredere in formarea unei aliante.

DE LA ACELAȘI AUTOR

CSM Pascani cauta jucatori. Au fost reluate antrenamentele

Echipa locala de fotbal CSM Pascani a reluat antrenamentele,...

CSM Pascani, mai multi bani, performante la fel de slabe

Clubul Sportiv Municipal Pascani are nevoie de mai multi...

Nedelcu: PSD Pascani nu are nevoie de Cristian Ratoi. Sa ramana in alianta care a majorat taxele si impozitele cu peste 40%!

Social democratii pascaneni neaga ca si-ar fi propus schimbarea...