2.3 C
Paşcani
miercuri, decembrie 1, 2021

Deputat USR PLUS: Dacă PNL înţelege gravitatea momentului, atunci liberalii să-l retragă imediat pe Cîţu de la Palatul Victoria. Linia roşie a fost deja depăşită, iar vina aparţine premierului

Deputatul USR PLUS Monica Berescu susţine că premierul Florin Cîţu este atât de orbit de bătălia din PNL, încât nu mai înţelege cum funcţionează o coaliţie, ea precizând că liberalii ar trebui să nominalizeze rapid o altă persoană la Palatul Victoria pentru a nu prelungi criza politică.

Monica Berescu a declarat, joi, pentru News.ro că ultimele ieşiri publice ale premierului Florin Cîţu arată că acesta şi-a pierdut busola politică şi că a uitat că PNL nu guvernează singur, ci într-o coaliţie.
“Premierul este atât de orbit de bătălia din PNL, încât nu mai înţelege cum funcţionează o coaliţie. Cîţu uită că PNL nu este singur la guvernare. Prin deciziile de ieri premierul este cel care a declanşat criza. A încercat iniţial să adopte prin forţă în guvern PNDL3, pentru a satisface clientela din PNL, care-i asigură votul la congres. A văzut că nu-i merge, apoi a dat atacul la ministrul Justiţiei, ceea ce este inadmisibil“, a afirmat Monica Berescu.

Ea a precizat că USR PLUS nu poate asista cu pasivitate la aceste atacuri “în cascadă“ ale premierului şi că singura variantă pentru deblocarea crizei este plecarea lui Florin Cîţu din funcţia de premier.
“Dacă PNL înţelege gravitatea momentului, atunci liberalii să-l retragă imediat pe Cîţu de la Palatul Victoria şi să propună pe altcineva pentru a nu prelungi criza. Nu mai putem continua în această formulă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Linia roşie a fost deja depăşită, iar totul se întâmplă din vina actualului premier. După ce pleacă de la Palatul Victoria, Cîţu se poate concentra mult mai eficient pe bătălia internă din partid“, a mai spus deputatul USR PLUS, Monica Berescu.
Sursa News.ro

DE LA ACELAȘI AUTOR

Medic de la Spitalul de Urgență Pașcani decorat de președintele țării cu ordinul “Meritul Sanitar”

Seful sectiei ATI de la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani, medicul Sergiu Ungureanu, a fost decorat de...

FOTO/VIDEO Ziua Națională a României, marcată și în satul Soci

Ziua Nationala a Romaniei a fost marcata si in satul Soci. La biserica de lemn, inchinata ostasilor...

FOTO/VIDEO – Paradă militară, de Ziua Națională a României, la Lespezi

Lespezenii s-au bucurat miercuri, de Ziua Nationala a Romaniei, asa cum nu au facut-o niciodata, la ei...

Ziua Națională a României, în orașul Hârlău – FOTO/VIDEO

Ziua Națională a României a fost sărbătorită și la Harlau. Evenimentul a început de la ora 10:30,...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI