26.5 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

De Crăciun, va fi mai cald decât normal. Meteorologii anunţă posibile ninsori la munte, de Revelion

- Advertisement -

Meteorologii ne anunţă că vom avea un Crăciun fără ninsori, în acest an. Temperaturile vor fi fi mai ridicate decât normalul perioadei, astfel că ne putem aştepta la valori maxime de 10…12 grade Celsius. De Revelion, sunt posibile ninsori la munte.

  • Specialiştii au anunţat cum va fi vremea de Crăciun şi de Revelion.

„Va fi mai cald comparativ cu normalul perioadei, de Crăciun ne putem aştepta la maxime de 10…12 grade Celsius. O posibilă răcire să vina spre final de an.

De Revelion, vom avea parte de temperaturi normale şi posibile ninsori în zonele montane”, a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în zonele montane.

Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane din vestul și nordul țării.

Vremea 21 – 28 decembrie 2020

Vremea de Crăciun. Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo 28 decembrie – 4 ianuarie 2020

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate în regiunile sud-estice și nord-vestice.

Continuarea pe Observator

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow