-4.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 30, 2023

De ce a fost închis Centrul Relații Clienți E.ON Pașcani- răspunsul companiei. Alternative pentru consumatori

Compania E.ON vine cu lamuriri privind inchiderea sediului pentru relatii cu publicul din municipiul Pascani, de pe strada Ceferistilor. Totodata, prezinta alternativele pe care le au clientii ce doresc lamuriri privind facturile la gaz si energie.

Urmare a solicitării dumneavoastră, E.ON Energie România vă pune la dispoziție următoarele informații:

Compania E.ON Energie România a decis să închidă temporar, începând cu data de 2 februarie, magazinul din localitatea Pașcani având în vedere contextul pandemic care impune măsuri sporite de siguranță sanitară menite să protejeze deopotrivă sănătatea clienților și a angajaților.

Pentru a putea răspunde în timp util volumului crescut al solicitărilor primite la nivelul companiei cu precădere în ultima perioadă, angajații centrului vor deservi în perioada în care magazinul este închis doar clienții care ne contactează digital.

Ca alternative pentru deplasarea la magazinul companiei, E.ON Energie România pune la dispoziția clienților următoarele canale de comunicare:

  • formular disponibil pe eon.ro;
  • cont ON Myline pe eon.ro/myline pentru vizualizare, plată factură și transmitere index;
  • telefonic la: 0265 200 366 sau 0265 200 900 unde Ioana, asistentul virtual oferă informații utile legate de facturile de gaz/electricitate, număr cu tarif normal (consultanții E.ON preiau apeluri de luni până vineri, între orele 08.00-20.00);
  • SMS gratuit la 3730 pentru autocitire index contor, info sold și confirmare plată;
  • ON Chat, disponibil 24/7 pe eon.ro

Le cerem scuze clienților pentru eventualele inconveniente și îi asigurăm de întreaga noastră disponibilitate pentru rezolvarea cât mai rapidă a problemelor pe care ni le semnalează prin intermediul canalelor indicate mai sus” se arata intr-un comunicat de presa trimis reporterilor BIT TV.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow