29.1 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
29.1 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021

De astăzi nu se mai dau reţete compensate. Protest al medicilor de familie

credius.ro
vivacredit.ro
elefant.ro
horacredit.ro/
fashiondays.ro
creditprime.ro
elefant.ro
answear.ro
oferta.oceancredit.ro
creditfix.ro

Ultimele știri

Ei au anunţat că, începând de astăzi, nu mai acordă nici un fel de serviciu decontat de casele de asigurări de sănătate.

Medicii de familie nu acordă servicii decontate începând de astăzi, 3 ianuarie. Reprezentanţii Societăţii Naţionale de Medicină a Familiei (SNMF) au precizat pentru agenţia de ştiri Mediafax că, începând de miercuri, nu mai acordă servicii decontate de casele de asigurări de sănătate. Astfel, dacă vă prezentaţi la cabinetul medicului de familie astăzi, să nu vă mire dacă specialistul nu vă dă trimiterea sau reţeta de care aveţi nevoie.

Preşedinta SNMF, dr. Rodica Tănăsescu, a confirmat ieri că societatea pe care o conduce îşi menţine poziţia anunţată la finalul lunii decembrie, potrivit căreia medicii de familie din toată ţara nu vor acorda în 2018 servicii medicale decontate de CNAS. SNMF îşi motivează decizia prin faptul că, la nivel de ţară, nu s-au semnat încă actele adiţionale de prelungire a contractelor de furnizare de servicii de asistenţă medicală primară încheiate cu casele de asigurări de sănătate judeţene în 2017.

Continuarea pe Ziarul de Iasi

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
29.1 ° C
30.2 °
28.8 °
65 %
1.9kmh
0 %
mie
27 °
joi
30 °
vin
32 °
sâm
24 °
Dum
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI