Cupa „Dan Salceanu” a fost castigata de o echipa din Iasi

Inca o editie cu succes a Cupei „Dan Salceanu” la fotbal, a avut loc duminica, 2 septembrie, la Clubul Sportiv Municipal Pascani. In competitia cu numarul sase, s-au inscris patru echipe din Pascani, Roman si Iasi.

Dupa meciurile disputate, clasamentul a fost urmatorul: locul I – Didi JR Iasi, locul II – CSM Pascani iar locul III – CSS Pascani. LPS Roman, echipa clasata pe cel de-al patrulea loc a primit un premiu special.

La evenimentul sportiv, Dan Salceanu a invitat si reprezentanti din fotbalul romanesc. Este vorba despre Marian Moldovan, din cadrul Federației Române de Fotbal, Mircea Ursu si Emil Lupulescu, foști jucători din echipa CFR Pașcani.

Omul principal din cadrul acestui eveniment, fostul fotbalist, Dan Salceanu, s-a declarat multumit de editia din acest an.

Mentionam ca Dan Sălceanu, născut la Pașcani, a fost coleg de echipa cu mari glorii ale fotbalului ca Ilie Datcu, Cornel  Dinu, Mircea Lucescu, Ion Pârcălab. De asemenea a devenit triplu campion national la fotbal și are mai multe meciuri jucate la echipa națională a României. Este și cetățean de onoare a Municipiului Pașcani.

 

 

 

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider