More

  Cupa „Dan Salceanu” a fost castigata de o echipa din Iasi

  Cupa „Dan Salceanu” a fost castigata de o echipa din Iasi

  Inca o editie cu succes a Cupei „Dan Salceanu” la fotbal, a avut loc duminica, 2 septembrie, la Clubul Sportiv Municipal Pascani. In competitia cu numarul sase, s-au inscris patru echipe din Pascani, Roman si Iasi.

  Dupa meciurile disputate, clasamentul a fost urmatorul: locul I – Didi JR Iasi, locul II – CSM Pascani iar locul III – CSS Pascani. LPS Roman, echipa clasata pe cel de-al patrulea loc a primit un premiu special.

  La evenimentul sportiv, Dan Salceanu a invitat si reprezentanti din fotbalul romanesc. Este vorba despre Marian Moldovan, din cadrul Federației Române de Fotbal, Mircea Ursu si Emil Lupulescu, foști jucători din echipa CFR Pașcani.

  Omul principal din cadrul acestui eveniment, fostul fotbalist, Dan Salceanu, s-a declarat multumit de editia din acest an.

  Mentionam ca Dan Sălceanu, născut la Pașcani, a fost coleg de echipa cu mari glorii ale fotbalului ca Ilie Datcu, Cornel  Dinu, Mircea Lucescu, Ion Pârcălab. De asemenea a devenit triplu campion national la fotbal și are mai multe meciuri jucate la echipa națională a României. Este și cetățean de onoare a Municipiului Pașcani.

   

   

   

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Roșu, galben și verde. Ce înseamnă cele trei scenarii pentru noul an școlar 2020 – 2021 și cum se vor desfășura orele

  Anul școlar 2020 - 2021 începe în 14 septembrie, fiind luate în calcul trei scenarii - roșu, galben și verde - în funcție de...

  În ce situații vă puteți schimba numele sau prenumele

  Schimbarea numelui și a prenumelui va fi posibilă în mai multe situații, conform unui proiect de lege adoptat de Guvern și trimis pentru aprobare...

  Înscriere gratuită în Registrul Donatorilor Voluntari de Celule Stem. Ce avantaje ai?

  Universitatea de Medicină şi Farmacie, alături de Institutul Regional de Oncologie, Centrul Donatorilor Volunatari de Celule Stem Hematopoietice IRO Iaşi şi Societatea Studenţilor Medicinişti,...

  Opinii