14.4 C
Paşcani
joi, iunie 8, 2023

Cu viteză dublă față de limita permisă, pe drumurile publice

Cu viteză dublă față de limita permisă, pe drumurile publice

Ample acțiuni în trafic pentru prevenirea excesului de viteză. Oamenii legii au desfășurat în week-end-ul ce tocmai s-a încheiat acțiuni pe DN2, pentru prevenirea și combaterea nerespectării regimului legal de viteză de către conducătorii auto. Au fost găsite sute de nereguli și s-au dat amenzi pentru încălcarea legii.

În perioada 13 – 15 octombrie a.c., polițiştii Serviciului Rutier Iaşi au organizat şi desfăşurat o serie de acţiuni pe DN2. Bilanțul arată că au fost aplicate 259 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 193 pentru depăşirea regimului legal de viteză.

„Astfel, 26 de conducători auto au depăşit viteza legală cu mai mult de 50 km/h, 32 de conducători auto au depăşit viteza legală cu 41-50 km/h, iar 61 cu 31-40 km/h. Dintre abaterile pe linie de viteză, 3 au fost comise de motociclişti. Spre exemplu, un bărbat, de 31 ani, din localitatea Valea Lupului a fost depistat în timp ce conducea o motocicletă pe DN 2, în localitatea Cristeşti, cu viteza de 157 km/h, într-o zonă cu viteză limitată la 60 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.305 lei şi s-a luat măsura reţinerii permisului de conducere.” au spus reprezentanții IPJ Iași.

Au fost reţinute în vederea suspendării 29 de permise de conducere, dintre care 26 pentru viteză.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow