11.3 C
Paşcani
miercuri, octombrie 5, 2022

Concurs de arte vizuale „Primavara – anotimpul renasterii”, la Gradinita nr. 6 Pascani

- Advertisement -

Comunicat: Grădinița cu Program Normal Nr.6, structura a Liceului Tehnologic ,,M. Busuioc” Pașcani, a găzduit sâmbătă  2.03.2019 cea de a- IV- ediție a Concursului județea ,,Primavăra- anotimpul renasterii” , ce și-a propus să valorifice potențialul artistic și creativ al copiilor din învățământul preșcolar și școlar prin realizarea de mărțișoare, felicitări, desene, picturi, dans și interpretarea de cântece, modalitatea cea mai la îndemâna copiilor de a-și exprimarea sentimentele de dragoste și prețuire pentru persoana cea mai dragă din viața lor mama.

Considerăm ca acest concurs spectacol este un dar oferit din inima copiilor tuturor mamicilor, bunicilor  acum la  început de primăvară cu prilejul zilei de 8 martie. Și nu este bucurie mai mare decât aceea de a-ți vedea puiuțul cântând, dansând depunând  tot efortul pentru a reliza cel mai frumos moment dedicat mamei.

Concursul a avut două secțiuni:

– Secțiunea I ,,Un Mărțișor pentru mama” la care s-au înscris 136 de cadre didactice din învățământul preșcolar cu 368 de lucrări și 33 de cadre didactice din înv. primar cu 95 de lucrări din județele Bacău, Botoșani, Iași, Constanța,Vrancea, Bihor, Mehedinți, Timiș, Vâlcea, Argeș, Giurgiu, Dolj, Gorj, Vaslui, Galați, Neamț, Ilfov și București.

Această expoziție de mărtișoare și felicitări este o bună sursă de inspirație pentru cadrele didactice din oraș și din comunele apropiate.

-Secțiunea a-II-a ,,Pentru tine…mama mea” cu participare directa  la care s-au înscris 29 de echipaje din 10 unități de învățământ, iar la participarea indirectă s-au înscris 4 echipaje. Premiile obținute de echipajele participante sunt afișate pe site-ul Liceului Tehnologic ,,Mihai Busuioc” Pașcani.

Mulțumim deopotrivă tuturor participanților: copii, părinți, cadrelor didactice coordonatoare.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow