-1.2 C
Paşcani
marți, februarie 7, 2023

Concert extraordinar de colinde, la Casa de Cultură Pașcani – VIDEO

Pascanenii au vrut sa simta si sa traiasca bucuria colindelor care vestesc nasterea Domnului si au participat intr-un numar mare la concertul de colinde al Coralei Armonia, ce a avut loc sambata, 4 decembrie, de la ora 16:00, la Casa de Cultura Mihail Sadoveanu din Pascani.

S-au vandut toate biletele disponibile, adica 150, maximum permis de lege pentru a fi respectata conditia de a ocupa cel mult 30% din capacitatea salii. Intrarea pe scena a membrilor coralei s-a facut intr-un ropot de aplauze.

„Vin colindatorii, cum veneau odata” a fost doar unul dintre colindele traditionale care a rasunat in Casa de Cultura, la fel ca in vremurile linistite de odinioara.

Plata concertului a fost subventionata de la bugetul local, cu 7.500 de lei, iar inca atat a fost asigurat din vanzarea de bilete.

Corala Armonia a Arhiepiscopiei Tomisului are 25 de membri, clerici, studenti si masteranti. In repertoriul lor sunt diverse colinde din folclorul romanesc, piese religioase sau din reportoriul clasic universal.

De precizat este faptul ca magia sarbatorilor de iarna va fi adusa din nou pe scena Casei de Cultura „Mihail Sadoveanu” pe 21 decembrie, de la ora 19:00, cand indragitul artist, Fuego, va sustine un concert de colinde. Prețul unui bilet subvenționat este de 50 lei.

Accesul în sală se face pe baza certificatului verde, cu mască de protecție și cu respectarea distanțării sociale.

Pentru relații și rezervări puteți apela nr. 0726040408.

 

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow