3.5 C
Paşcani
miercuri, noiembrie 30, 2022

Colegiul Unirea Pașcani, Centru de Excelență în Proiectarea Asistată de Calculator

Rand pe rand, scolile din municipiul Pascani devin centre de excelenta sau de pregatire in diferite domenii. De aceasta data, Colegiul Tehnic CF Unirea, care este si Centru de Excelență în Proiectarea Asistată de Calculator, a fost selectat de catre World Skills Romania.
Colegiul UNIREA este Centru de Excelență în Proiectarea Asistată de Calculator. Suntem onorați că am fost selectați de către World Skills Romania.
Este o responsabilitate extraordinară la nivel regional și național. Însă rezultatele și eforturile noastre din ultimii ani ne califică ca un centru puternic de pregătire tehnică la nivel național. Suntem cel mai mare furnizor pe piața muncii din România pentru specializarea Tehnician proiectant CAD. Competențele digitale avansate și cele din proiectarea tehnică sunt extrem de căutate în inginerie și multe alte domenii.
Resursa umană este una de excepție la Colegiul UNIREA prin specialiștii din domeniul tehnic. Astfel, domnul profesor ing. Adrian Antioch cu peste 35 ani experiență în proiectarea CAD și mai nou în printarea 3D și domnul profesor inginer Mihai Florescu asigură expertiza la cel mai înalt nivel, în Centrul de Excelență in Proiectarea Asistată de Calculator de la noi din școală.
Începe pregătirea pentru Olimpiada internațională și pentru o carieră de secol 21!” se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a liceului.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow