13 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023

CLUB DE LECTURA SI SCRABBLE PENTRU LICEENI

CLUB DE LECTURA SI SCRABBLE PENTRU LICEENI

 La Colegiul „Sadoveanu” din Pașcani au loc înscrieri în această perioadă pentru toți cei care doresc să facă parte din clubul de lectură sau cel de scrabble. Profesorii școlii dedică timp și pentru aceste proiecte care vin în întâmpinarea elevilor unității de învățământ. Doritorii au la dispoziție câteva zile pentru a se înscrie iar coordonatorii îi invită și spun că nu vor regreta pasul făcut.

Proiecte interesante dedicate elevilor unei școli din Pașcani. Este vorba despre Clubul de lectură și Clubul de Scrabble, recent înființate oficial la Colegiul “Sadoveanu”. În această perioadă au loc înscrierile, dedicate oricărui elev din școlaă, iar de la sfârșitul acestei luni, pe data de 28 octombrie, vor avea loc primele întâlniri în cadrul acestor proiecte ce se vor derula în beneficiul elevilor.

Cursurile se vor desfășura pe parcursul a câtorva ore, la sfârșit de săptămână, în funcție de dăruirea elevilor. Cert este că o dată pe lună va avea loc întâlnirea în cadrul clubului de lectură, iar la cel de scrabble, de două ori într-o lună –  o dată în limba engleză, o dată în limba română.

Nu va fi nimic formal, fără teme. O parte din cărți și seturile de scrabble au fost donate de profesorii voluntar din America ce a susținut cursuri la “Sadoveanu” în urmă cu câțiva ani.

Menționăm că proiectul privind lectura este coordonat de profesorul Brândușa Atudorei care s-a alăturat și clubului de scrabble pe lângă profesorul Haricleea Mercaș.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow