More

  CLUB DE LECTURA SI SCRABBLE PENTRU LICEENI

  CLUB DE LECTURA SI SCRABBLE PENTRU LICEENI

   La Colegiul “Sadoveanu” din Pașcani au loc înscrieri în această perioadă pentru toți cei care doresc să facă parte din clubul de lectură sau cel de scrabble. Profesorii școlii dedică timp și pentru aceste proiecte care vin în întâmpinarea elevilor unității de învățământ. Doritorii au la dispoziție câteva zile pentru a se înscrie iar coordonatorii îi invită și spun că nu vor regreta pasul făcut.

  Proiecte interesante dedicate elevilor unei școli din Pașcani. Este vorba despre Clubul de lectură și Clubul de Scrabble, recent înființate oficial la Colegiul “Sadoveanu”. În această perioadă au loc înscrierile, dedicate oricărui elev din școlaă, iar de la sfârșitul acestei luni, pe data de 28 octombrie, vor avea loc primele întâlniri în cadrul acestor proiecte ce se vor derula în beneficiul elevilor.

  Cursurile se vor desfășura pe parcursul a câtorva ore, la sfârșit de săptămână, în funcție de dăruirea elevilor. Cert este că o dată pe lună va avea loc întâlnirea în cadrul clubului de lectură, iar la cel de scrabble, de două ori într-o lună –  o dată în limba engleză, o dată în limba română.

  Nu va fi nimic formal, fără teme. O parte din cărți și seturile de scrabble au fost donate de profesorii voluntar din America ce a susținut cursuri la “Sadoveanu” în urmă cu câțiva ani.

  Menționăm că proiectul privind lectura este coordonat de profesorul Brândușa Atudorei care s-a alăturat și clubului de scrabble pe lângă profesorul Haricleea Mercaș.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  O singură grădiniță deschisă în Pașcani în vacanța de primăvară

  O singura gradinita din municipiul Pascani va fi deschisa pentru aproape doua saptamani in aceasta vacanta de primavara. Este vorba despre Gradinita cu Program Prelungit nr.4, ce va desfasura activitati cu micutii in perioada 19-29 aprilie. Aceasta masura a fost luata dupa ce sapte parinti au depus cereri in acest sens. //

  Premii pentru elevii Colegiului Unirea Pașcani la concursul de fizică, chimie și biologie „ZIRCON”

  Mai multi elevi de la Colegiul Tehnic CF Unirea din municipiul Pascani au obtinut premii la concursul de fizică, chimie și biologie „ZIRCON”. Liceenii uniristi au reusit sa se faca remarcati din cei 1350 de participanti, anunta reprezentantii colegiului intr-o postare pe retelele de socializare. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet