2.7 C
Paşcani
joi, noiembrie 30, 2023

Clinica dr Eduard Nica Dental Practice asigura urgențele stomatologice in Pașcani

Comunicat de presă: Am ales sa ne facem in continuare meseria, pentru a oferi pacienților cu urgențe stomatologice un tratament in siguranta. În cazul în care te confrunți cu o problemă care necesită tratament stomatologic de urgență, atunci te poti baza pe ajutorul Clinicii dr Eduard Nica Dental Practice. Accesul în clinică se face exclusiv pe baza de programare in urma triajului telefonic asigurat de un medic al clinicii noastre!
Ne poti contacta la 0232743400 sau 0761648091.
În urma unei discuții telefonice putem să stabilim gravitatea problemei de care pacientul suferă. Dacă deplasarea la clinică nu este vitală, atunci pacientul primește sfaturi cu privire la îngrijirea realizată acasă, iar dacă problema necesită un tratament urgent, atunci pacientul este programat pentru realizarea acestuia.

Ne pasă de pacienți și suntem alături de toți cei care necesită tratament stomatologic de urgență!
Sunt considerate urgențe stomatologice situațiile în care pacientul are nevoie de tratament imediat pentru controlul durerii, infecției sau sângerării. Netratarea acestora poate pune în pericol starea generală a organismului.
Știm ca este extrem de complicat sa functionam in perioada aceasta dar se poate cu respectarea cu strictete a protocoalelor pe care clinica noastra le are, avand avizul DSP Iasi si Colegiul Medicilor Dentisti impuse in contextual actual al pandemiei Covid-19.

Echipa noastra: medic stomatologie urgente – dr Eduard Nica
medic triaj telefonic urgente – dr Maria Duduman
asistenta stomatologie si radiologie- asist. Crina Georgiana Spridon
manager – biolog Monica Nica

Dr Eduard Nica Dental Practice
str Sportului nr 8, bl N9 , vis a vis de Cresa de copii nr 1 Siretul

tel contact programari triaj telefonic 0232743400 sau 0761648091

Alte articole