26.5 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
26.5 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021

Clasamentul mediilor de admitere de la liceele din municipiul Pascani, dupa repartizarea computerizata

Ultimele știri

Clasamentul mediilor de admitere de la liceele din municipiul Pascani, dupa repartizarea computerizata

Viitorii liceeni au aflat ieri unde isi vor continua urmatorii patru ani de studiu. Ministerul Educatiei a afisat rezultatele repartizarii computerizate, in a doua parte a zilei, dupa o lunga asteptare.

In municipiul Pascani, cea mai mare medie de admitere a fost la Liceul Teoretic Miron Costin, de zona Vale si anume, 10 la profilul Stiinte ale Naturii, unde au fost ocupate 56 de locuri.

La aceeasi scoala, la Matematica – Informatica s-a intrat cu 9.69 cea mai mare medie, iar ultima, 7.23. S-a mai format o clasa de Filologie, unde mediile au variat intre 8.67 si 7,63 si una de Stiinte Sociale, cu note intre 9.13 si 7.38. In total, in acest an scolar, la Miron Costin vor invata 140 de bobocei, in 5 clase.

Urmatoarea medie de admitere din clasamentul celor mai mari de la scolile din municipiul Pascani, este la Colegiul National Mihail Sadoveanu, profilul Stiinte ale Naturii, unul dintre cel mai cautat in acest an. S-a intrat cu 9.99.

La Matematica-Informatica, cea mai mare medie a fost de 9.66, in timp ce ultima a fost de 7.47, mai mica decat anul trecut.

In total, la Colegiul Sadoveanu s-au format sase clase, in care vor invata 168 de liceeni. La profilele Filologie si Stiinte Sociale, cele mai mari medii de admitere au fost 9.79, respectiv 7.95.

Cei mai multi elevi s-au indreptat spre Colegiul Tehnic CF Unirea si anume, 252 de proaspeti liceeni. Profilul cu cei mai multi candidati repartizati a fost Economia cu un numar de 112, urmat de Mecanica, 56, iar la egalitate, Comert, Electronica Automatizari si Stiinte ale Naturii, cate 28. Cea mai mare medie de admitere a fost 9.38, iar cea mai mica, 5.36.

 

70 de elevi au ales sa mearga la Liceul Tehnologic Mihai Busuioc, la cele trei profile Electromecanica, Electronica Automatizari si Mecanica, in timp ce doar 56, au fost repartizati la Turism si Alimentatie din cadrul Liceului Tehnologic Nicolae Iorga.

 

Incepand de astazi si pana pe data de 13 iulie, va avea loc depunerea dosarelor de înscriere în unitățile de învățământ liceal în care candidaţii au fost repartizaţi.

 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.5 ° C
27.8 °
25.2 °
43 %
2.4kmh
21 %
sâm
26 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI