20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022

Citu vrea un raport cu masurile luate pentru valul trei al pandemiei

- Advertisement -

Premierul Florin Citu a declarat miercuri, dupa sedinta de Guvern, ca a cerut ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu sa prezinte un raport cu masurile luate din decembrie in perspectiva valului trei al pandemiei, precum si cu masurile pentru perioada urmatoare. De asemenea, i-a solicitat sa organizeze conferinte de presa saptamanale, dupa modelul celor organizate de Comitetul de Coordonare a Actiunii de Vaccinare anti-COVID.

„Am cerut Ministerului Sanatatii ca pana saptamana viitoare sa prezinte un raport al activitatii desfasurate incepand cu luna decembrie in vederea pregatirii pentru valul trei al pandemiei si bineinteles sa ne prezinte care sunt planurile pentru perioada urmatoare. Tot in sedinta de saptamana viitoare, vom avea, desi CNCAV are conferinta saptamanal, am cerut si CNCAV sa vina sa ne prezinte situatia. Ministerul Sanatatii, dar si CNCAV, impreuna sa prezinte”, a declarat prim-ministrul.

El a apreciat ca ar fi important ca Ministerul Sanatatii sa aiba, la fel cum face CNCAV, conferinta de presa saptamanal si sa prezinte evolutia planului prin care incercam sa oprim aceasta pandemie.

Sursa Ziarul de Iași

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow