15.2 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022

Cetățenii din Deleni își pot achita dările și online, prin ghiseul.ro

Cetatenii din comuna Deleni isi pot plati, din acest an, taxele si impozitele locale mai usor, din confortul propriei case, online. Administratia locala a anuntat ca de pe 15 ianuarie darile pot fi achitate si prin platforma nationala ghiseul.ro, simplu si rapid.

Fiecare contribuabil poate intra pe platforma pentru a obtine date de logare, in sectiunea “SOLICITĂ DATE DE ACCES” de pe prima pagina.

Primarul comunei, Dumitru Prigoreanu, a spus ca este recomandata aceasta modalitate de plata, mai ales in contextul pandemic. Tot online, pe aceasta platfoma se pot achita si alte tipuri de taxe.

Cei care isi achita darile integral catre bugetul local pana la data de 31 martie a.c., primesc si o bonificatie de 10%.

Platile pot fi facute la orice ora din zi sau din noapte, cu excepția perioadelor de mentenanță sau intervenție tehnică asupra sistemului, care se vor anunța pe site.

De precizat este faptul ca taxele si impozitele locale mai pot fi platite prin ghiseul.ro si in municipiul Pascani, orasul Targu Frumos, comunele Cotnari, Mircesti, Scobinti si Valea Seaca.

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Amenzile pentru cruzimea faţă de animale, triple

Amenzile pentru cazurile de cruzime faţă de animale, triple...

ANALIZĂ LA RECE – Impozit progresiv versus cotă fixă. Explicațiile unui cunoscut analist economic ieşean

Discuţiile de pe holurile Palatului Parlamentului privind introducerea impozitării...

O ucraineancă s-a răsturnat cu masina la Strunga

O soferiță din Ucraina care conducea un autoturism Honda...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow