9.9 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023

Cererile pentru răsaduri de flori gratuite se pot depune până pe 31 martie

Deși este iarnă afară, vă puteți face planuri pentru înfrumusețarea spațiilor verzi din fața blocului sau a casei. Administrația locală din municipiul Pașcani a anunțat că și în acest an se vor primi cereri pentru răsaduri de flori gratuite, de la serele municipale, care să fie plantate pe domeniul public din fața blocurilor sau a locuințelor. Viceprimarul, Cristian Rățoi, a precizat că solicitările se primesc până la data de 31 martie la Primărie, iar cele care depășesc acest termen, nu vor fi onorate.

În ceea ce privesc obiectivele din acest an de la sere pentru înfrumusețarea spațiilor verzi din oraș, edilul a spus că echipa de muncitori ar urma să scoată 300.000 de fire de flori anuale, 20.000 de flori bianuale și 5.000 de crizanteme crescute la seră din butași.

De precizat este faptul că în ultimii ani, potrivit celor spuse de viceprimarul municipiului, au fost montați în oraș 2.400 mp de gazon și au fost amenajate zece spații verzi, precum cel din față Gării sau din zona instituției BRD.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow