More

  Cele doua tinere care au incercat sa pacaleasca o batrana din Ruginoasa au fost arestate. Una la domiciliu, cealalta preventiv

  UPDATE: La data de 11 septembrie a.c., cele două tinere au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani și Judecătoriei Pașcani, instanță care a dispus, față de tânăra de 22 de ani, măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 60 zile, iar față de tânăra de 19 ani, arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile, fiind introdusă în Arestul I.P.J. Iași.

  Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani au identificat două tinere, bănuite de comiterea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de înșelăciune.// Acestea au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore.

  Polițiștii din cadrul Secției nr.6 Poliție Rurală Pașcani au identificat două tinere, din municipiul Iași, bănuite de comiterea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de înșelăciune, prin metoda „accidentul”.

   

  Din cercetările efectuate de polițiști până în prezent, s-a constatat faptul că, în cursul zilei de 10 septembrie a.c., o femeie de 84 de ani, din comuna Ruginoasa, ar fi fost contactată telefonic de către persoane necunoscute care, sub pretextul că o rudă a sa ar fi fost implicată într-un accident rutier, i-au solicitat o sumă de bani necesară pentru o intervenție chirurgicală.

   

  Ulterior, două tinere din municipiul Iași, una în vârtă de 19 ani și respectiv de 22 de ani, s-ar fi întâlnit cu femeia de 84 de ani, pe raza comunei Ruginoasa, pentru a intra în posesia sumei de 20.000 de lei, însă, un vecin a intervenit prin solicitarea sprijinului polițiștilor.

   

  Astfel, în baza verificărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, la data de 10 septembrie a.c., cele două tinere au fost reținute de poliţişti, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introduse în Arestul I.P.J. Iași.

  Cercetările continuă.

  IPJ IASI

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  5 ani după gratii! Nichita, condamnat definitiv pentru luare de mită

  Gheorghe Nichita, fostul primar din Iași, a fost condamnat definitiv miercuri la 5 ani de închisoare cu executare de Curtea de Apel București, potrivit...

  Klaus Iohannis, despre începerea anului şcolar 2020-2021: Şcoala va începe pe 14 septembrie

  Preşedintele Klaus Iohannis s-a întâlnit miercuri cu premierul, ministrul Educaţiei şi mai mulţi miniştri pentru a discuta despre cum începe şcoala în septembrie 2020. În...

  Elveția instituie carantina pentru cetățenii care vin din România

  Elveția și Liechtenstein instituie carantina de 10 zile pentru cetățenii care vin din România, începând cu data de sâmbătă, 8 august, ora 0:00, informează...

  Opinii